Draagzak Miracle
Draagzak Miracle • Zwart/Zilver • Cotton Mix
Draagzak Miracle • Zwart/Paars • Cotton Mix
Draagzak Miracle • Zwart • Mesh
Draagzak Miracle • Bruin/Zwart • Organic Cotton

Draagzak Miracle

  • Comfortabel met heupriem en rugsteun
  • Perfect voor pasgeborenen dankzij het inzetstuk
  • U kunt uw kind met het gezicht van uw af dragen
  • Geschikt vanaf de geboorte tot 15 maanden

Zwart/Zilver, Cotton Mix

Cotton Mix

Mesh

Organic Cotton

Een winkel zoeken

De heupriem en rugsteun zorgen voor een uitstekende gewichtsverdeling

Met deze volledig verstelbare draagzak met heupriem, rugsteun en brede schouderbanden kunt u de drukpunten variëren, zodat u uw baby langer comfortabel in de draagzak kunt dragen. Met de heupriem kunt u het gewicht van uw baby naar uw heupen verplaatsen om de druk op uw schouders te verlagen. De rugsteun zorgt voor een stabiele lendenstreek. U kunt het gewicht naar behoefte verplaatsen terwijl uw baby in de draagzak zit.

BABYBJÖRN Draagzak Miracle met rugsteun en heupriem

Met draagzak Miracle kunt u uw baby hoog of laag dragen

Pas de draaghoogte aan naarmate uw baby groeit

U kunt de hoogtepositie afstellen op de lengte van uw baby. Pasgeboren baby's kunt u het beste hoog op uw borst dragen, terwijl u oudere baby's wat meer naar beneden kunt dragen om de druk op uw schouders te verlichten. U kunt Draagzak Miracle aan uw behoeften aanpassen naarmate uw baby groeit.

Perfect voor pasgeborenen

Positie rechtop
U kunt Draagzak Miracle vanaf dag één gebruiken. De draagzak is anatomisch ontworpen om uw groeiende baby te dragen. De positie rechtop houdt de luchtwegen vrij en zorgt dat u de ademhaling van uw baby in de gaten kunt houden.

Vrije armen en benen
Uw baby kan zijn beentjes en armpjes vrij bewegen in Draagzak Miracle, zodat hij spieren, motorische vaardigheden en balans kan ontwikkelen.

Draagzak Miracle kan worden gebruikt vanaf de geboorte

Belangrijke hoofdsteun

Stel u zich eens voor dat uw hoofd een derde van uw volledige lichaamsgewicht zou wegen! Dat is het geval bij pasgeboren baby's. De eerste vijf maanden zijn pasgeboren baby's niet sterk genoeg om hun hoofd rechtop te houden. Net als onze andere draagzakken kan deze draagzak worden versteld voor een goede ondersteuning van de hoofd en nek van uw baby.

De BABYBJÖRN Draagzak biedt belangrijke ondersteuning van uw hoofd

Essentiële geborgenheid en contact

De BABYBJÖRN Draagzak Miracle biedt uw pasgeboren baby het essentiële gevoel van geborgenheid.

Draagzak Miracle maakt fysieke intimiteit mogelijk en helpt u een hechte band op te bouwen met uw pasgeboren baby. Draag uw baby hoog op uw borst, dicht bij uw hart. Door de warmte van uw lichaam en het geluid van uw hart en stem voelt uw baby zich veilig, terwijl u de behoeften van uw baby leert te begrijpen.

Eenvoudig te gebruiken, dag en nacht

U kunt de draagzak zelf om- en afdoen. Dat is vooral handig als u uw baby in bed wilt leggen. Als uw baby in de draagzak in slaap valt, maakt u de zijgespen los om de voorkant van de draagzak te openen. U hoeft uw baby niet wakker te maken.

Draagzak Miracle kan eenvoudig worden versteld voor een perfecte pasvorm. Perfect als u en uw partner afwisselend de draagzak dragen! Dankzij de gespen met kleurcode en de veiligheidsklik maakt u de draagzak eenvoudig goed vast.  

BABYBJÖRN Draagzak Miracle – gebruikersvriendelijk
BABYBJÖRN Draagzak Miracle – vanaf vijf maanden kunt u uw baby met het gezicht van u af dragen

Met het gezicht van u af

We raden u aan uw baby de eerste vijf maanden met het gezicht naar u toe te dragen. Als de nek, rug en heupen van uw baby sterk genoeg zijn, kunt u hem zowel met het gezicht naar u toe als van u af dragen. De meeste baby's vinden het heerlijk om de wereld te ontdekken terwijl ze veilig tegen de borst van papa of mama aanleunen.

Ontwikkeld in samenwerking met kinderartsen

Dit product is ontwikkeld in nauwe samenwerking met kinderartsen. We werken samen met toonaangevende kinderartsen, verloskundigen en kinderpsychologen. Hun medische expertise is heel belangrijk voor ons. Zij bieden ons waardevolle inzichten bij het ontwerpen van nieuwe producten. We lanceren een product nooit zonder hun goedkeuring.

> Over onze samenwerking met kinderartsen

Ontwikkeld in samenwerking met de toonaangevende kinderarts Professor Klaus Parsch, MD

Geteste, veilige stoffen

Alle materialen voelen zacht aan tegen de huid van uw baby en zijn geschikt om op te kauwen of te sabbelen. Ze zijn getest en voldoen aan de normen van Oeko-Tex® Standard 100, categorie 1. Dit houdt in dat de materialen vrij zijn van schadelijke stoffen en allergenen.

> Lees hoe we onze materialen kiezen

Het beste voor uw baby – onze verantwoordelijkheid

Als u een draagzak koopt, kijk dan of het design parallelle lijnen heeft. Dan weet u dat het een origineel product van BABYBJÖRN is dat aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoet. Pasgeboren baby's en iets oudere baby's zijn heel kwetsbaar en wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de allerbeste producten te maken voor baby's.

Hoe weet u of het een origineel BABYBJÖRN-product is?

BABYBJÖRN – de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen
Zoek de dichtstbijzijnde winkel

WINKEL ZOEKEN