Draagzak Miracle
Draagzak Miracle • Zwart/Zilver • Cotton Mix
Draagzak Miracle • Zwart/Paars • Cotton Mix
Draagzak Miracle • Zwart • Mesh
Draagzak Miracle • Bruin/Zwart • Organic Cotton

Draagzak Miracle

  • Comfortabel met heupriem en rugsteun
  • Perfect voor pasgeborenen dankzij het inzetstuk
  • U kunt uw kind met het gezicht van uw af dragen
  • Geschikt vanaf de geboorte tot 15 maanden

Zwart/Zilver, Cotton Mix

Cotton Mix

Mesh

Organic Cotton

Een winkel zoeken
Het verhaal achter BABYBJÖRN Draagzak Miracle – productontwikkeling

Het verhaal achter Miracle

Tijdens bezoekjes aan de testgezinnen hoorden onze productontwikkelaars dat veel ouders hun baby in de draagzak zouden willen dragen tot hij/zij zelf kan lopen.

Daarom ontwikkelden de productontwikkelaars een nieuwe draagzak die kan worden gedragen tot uw baby ongeveer 15 maanden oud is (dat is ongeveer 12 kg). Een vereiste was dat de draagzak net als onze andere draagzakken vanaf de geboorte veilig gebruikt moet kunnen worden.

Variatie – de sleutel voor ergonomie

Aan het einde van hun eerste levensjaar wegen baby's vaak ongeveer drie keer zoveel als bij de geboorte. Ook papa en mama zijn vaak niet even groot. Onze testgezinnen hadden dan ook verschillende meningen over hoe ze hun baby's het best konden dragen. Daarom wilden we een draagzak ontwikkelen die flexibel is en kan worden aangepast op zowel een groeiende baby als de verschillende lengten, voorkeuren en smaken van ouders.

Regelmatig veranderen van houding is een belangrijk onderdeel van ergonomie. De draagzak heeft een lange, verstelbare heupriem, zodat u het gewicht tussen uw schouders, heupen en middel kunt afwisselen. De productontwikkelaars hebben ook de mogelijkheid toegevoegd om iets oudere baby's wat lager op de buik te dragen in plaats van hoog op de borst. Net als bij onze eerdere draagzakken kunnen baby's vanaf 5 maanden oud met het gezicht van u af worden gedragen.

Het verhaal achter BABYBJÖRN Draagzak Miracle – ergonomisch ontwerp
Het verhaal achter BABYBJÖRN Draagzak Miracle – zacht en comfortabel

Zacht en aangenaam voor de gevoelige huid

Voor een pasgeboren baby moet het comfortabel, fijn en zacht aanvoelen om te worden gedragen in een draagzak. Daarom streefden we bij onze nieuwe draagzak naar een extra zacht ontwerp. Alle naden zitten aan de buitenkant, zodat ze geen schaafplekjes kunnen veroorzaken op de armpjes en beentjes van uw baby. De hoofdsteunbandjes hebben extra vulling en voelen zacht aan tegen de wangen van uw baby. Verder hebben we voor de hele binnenkant van de draagzak een nieuwe stof ontwikkeld, die extra glad en zacht aanvoelt tegen de gevoelige huid van pasgeboren baby's.

Tests met honderden gezinnen

Onze productontwikkelaars hadden twee jaar intensief onderzoek en honderden uren tests met evenveel ouders en kinderen nodig voordat ze onze Draagzak Miracle – een veilige, flexibele en comfortabele draagzak voor uw baby, vanaf de geboorte tot 15 maanden – eindelijk konden presenteren.

Het verhaal achter BABYBJÖRN Draagzak Miracle – tests