Draagzak One Air
Draagzak One Air • Zilver • Mesh
Draagzak One Air • Zwart • Mesh
Draagzak One Air • Ice-blue fish • Mesh
Draagzak One Air • Donkerblauw • Mesh

Draagzak One Air

 

  • Zachte en luchtige netstof; kindvriendelijk materiaal dat ademt
  • Ergonomisch dragen met de beentjes naar buiten gespreid
  • Extra gevoerde schouderband
  • Heupriem met een optimale stabiliteit
  • 4 draagposities op buik en rug
  • Perfect voor pasgeborenen, geen inzetstuk nodig.
  • U kunt uw kind met het gezicht van uw af dragen
  • Geschikt vanaf de geboorte tot 3 jaar
  • Erkend als heupvriendelijke draagzak door het International Hip Dysplasia Institute

Zilver, Mesh

Mesh

Een winkel zoeken

Airology

Airology van BABYBJÖRN, draagzakken van zachte en luchtige netstof.

Voor een optimale draagervaring

BABYBJÖRN Draagzak One Air van zachte en luchtige netstof.

Zachte en luchtige netstof
Netstof heeft veel gewaardeerde eigenschappen: het voelt koel aan, is snel droog, slijtvast, kleurbestendig en stevig waardoor de heupen, de rug, de nek en het hoofdje van uw kind worden ondersteund.

BABYBJÖRN Draagzak One Air met een ergonomische beenpositie.

Ergonomische beenpositie
Het zitoppervlak van de draagzak is 32 cm en zorgt voor een goede beenpositie als u uw kind met het gezicht naar u toe draagt. 

BABYBJÖRN Draagzak One Air met extra gevoerde schouderband.

Extra gevoerde schouderband
De luxe, dikke voering in de schouderband zorgt voor een optimale draagervaring.

Ergonomisch dragen met een brede beenpositie

Draagzak One Air is voorzien van een stevige heupriem en gevoerde, naar het lichaam gevormde schouderbanden, zodat u uw groeiende kind er vanaf de geboorte tot zijn derde jaar comfortabel in kunt dragen. Met de heupriem kunt u het gewicht van uw kind op uw heupen ondersteunen, zodat uw rug en schouders worden ontzien. U kunt kiezen uit vier ergonomische draagposities, waarbij uw kind in de normale of brede beenpositie zit.

Draagzak One Air – een heupvriendelijke draagzak
Het International Hip Dysplasia Institute (IHDI) heeft Draagzak One Air getest en als heupvriendelijk erkend. De heupen van een pasgeboren baby krijgen de juiste ondersteuning en uw baby zit in een optimale houding met de beentjes naar buiten gespreid. Dit bevordert een goede ontwikkeling van het heupgewricht, wat heel belangrijk is tijdens de eerste levensmaanden van uw kind.

Draagzak One Air – een heupvriendelijke draagzak

Vier draagposites voor buik of rug

Positie voor pasgeborenen.Lagere draagpositie voor oudere baby's. Met het gezicht van u af. Vanaf 12 maanden kunt u uw baby veilig en comfortabel op uw rug dragen.

Positie voor pasgeborenen. Er is een speciale draagpositie voor pasgeborenen, met het gezicht naar u toe. In deze positie kunt u uw baby hoog op uw borst en dicht bij uw hart dragen. Dit maakt oogcontact en fysieke intimiteit mogelijk, terwijl u ook de ademhaling van uw baby in de gaten kunt houden.

Lagere draagpositie voor oudere baby's. Na ongeveer vier maanden is het tijd om de lagere draagpositie te gebruiken. Voor extra comfort kunt u de breedte van de beenopeningen aanpassen als u uw baby met het gezicht naar u toe draagt.

Met het gezicht van u af. Als uw baby vijf maanden oud is, kunt u de hoofdsteun naar beneden klappen en uw baby met het gezicht van u af dragen, of tussen de twee opties wisselen. Op deze leeftijd zijn de nek, heupen en rug van uw baby voldoende ontwikkeld om in deze positie gedragen te worden. De meeste baby vinden het heerlijk om de wereld te ontdekken terwijl ze veilig tegen de borst van papa of mama aanleunen.

Vanaf 12 maanden kunt u uw baby veilig en comfortabel op uw rug dragen. Vanaf de draagpositie met het gezicht naar u toe schuift u de hele draagzak van uw buik naar uw rug. De schouderbanden vormen een gesloten lus om uw lichaam, zodat uw kind steeds veilig vastzit. Simpel, veilig en comfortabel – allemaal in één makkelijke beweging. Max. 15 kg/100 cm.

Perfect voor pasgeborenen – geen inzetstuk nodig

Draagzak One Air is perfect aangepast aan de anatomie van uw groeiende kind en perfect voor pasgeborenen. Daarom heeft u de eerste tijd geen extra inzetstuk nodig voor uw pasgeboren kind. 

Positie rechtop 
De positie rechtop houdt de luchtwegen vrij en zorgt dat u de ademhaling van uw baby in de gaten kunt houden. 

Vrije armen en benen
Uw baby kan zijn beentjes en armpjes vrij bewegen in Draagzak One Air. Zo kan hij zijn spieren, motorische vaardigheden en balans ontwikkelen. 

BABYBJÖRN Draagzak One Air is perfect voor pasgeborenen, daarom heeft u geen extra inzetstuk nodig.
Met het gezicht van u af.

Met het gezicht van u af

We raden u aan uw baby de eerste vijf maanden met het gezicht naar u toe te dragen. Als de nek, rug en heupen van uw baby sterk genoeg zijn, kunt u hem zowel met het gezicht naar u toe als van u af dragen. De meeste baby's vinden het heerlijk om de wereld te ontdekken terwijl ze veilig tegen de borst van papa of mama aanleunen.

Altijd binnen handbereik

Deze handige draagzak kunt u oprollen en in uw luiertas of onder op de kinderwagen plaatsen als u hem niet gebruikt.

BABYBJÖRN Draagzak One – kan handig worden opgerold

Geteste, veilige stoffen

Alle materialen voelen zacht aan tegen de huid van uw baby en zijn geschikt om op te kauwen of te sabbelen. Ze zijn getest en voldoen aan de normen van Oeko-Tex® Standard 100, categorie 1. Dit houdt in dat de materialen vrij zijn van schadelijke stoffen en allergenen.

> Lees hoe we onze materialen kiezen

Ontwikkeld in samenwerking met kinderartsen

Dit product is ontwikkeld in nauwe samenwerking met kinderartsen. We werken samen met toonaangevende kinderartsen, verloskundigen en kinderpsychologen. Hun medische expertise is heel belangrijk voor ons. Zij bieden ons waardevolle inzichten bij het ontwerpen van nieuwe producten. We lanceren een product nooit zonder hun goedkeuring.

> Over onze samenwerking met kinderartsen

Ontwikkeld in samenwerking met de toonaangevende kinderarts Professor Klaus Parsch, MD

Het beste voor uw baby – onze verantwoordelijkheid

Als u een draagzak koopt, kijk dan of het design parallelle lijnen heeft. Dan weet u dat het een origineel product van BABYBJÖRN is dat aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoet. Pasgeboren baby's en iets oudere baby's zijn heel kwetsbaar en wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de allerbeste producten te maken voor baby's.

Hoe weet u of het een origineel BABYBJÖRN-product is?

BABYBJÖRN – de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen
Zoek de dichtstbijzijnde winkel

WINKEL ZOEKEN