Draagzak We Air
Draagzak We Air • Wit • Mesh
Draagzak We Air • Zwart • Mesh
Draagzak We Air • Wit • Mesh (not available in the US)

Draagzak We Air

VERKRIJGBAAR VANAF MAART 2016

  • Onze zachtste en meest ademende draagzak van kindvriendelijke meshstof
  • Ergonomisch met de brede beenpositie
  • Heupriem en gevoerde schouderbanden
  • 3 draagposities voor buik en rug
  • Perfect vanaf de geboorte – geen inzetstuk nodig
  • Voor 0-3 jaar
  • Erkend als heupvriendelijke draagzak door het International Hip Dysplasia Institute (IHDI)

Wit, Mesh

Mesh

Mesh (not available in the US)

Een winkel zoeken

Airology

Airology van BABYBJÖRN, draagzakken van zachte en luchtige netstof.

Ademend materiaal en ergonomisch dragen

BABYBJÖRN Draagzak We Air, onze best ademende draagzak.

Onze meest ademende draagzak
De zachte, door Oeko-Tex gecertificeerde meshstof heeft een aantal geliefde kenmerken: ademend, sneldrogend, duurzaam, kleurvast en stevig genoeg om de heupen, rug, nek en het hoofd van uw baby te ondersteunen. 

Draag uw baby comfortabel met BABYBJÖRN Draagzak We Air.

Comfortabel dragen
Draagzak We Air heeft een stevige heupriem en gevoerde, naar het lichaam gevormde schouderbanden waarmee u uw groeiende baby zo comfortabel mogelijk kunt dragen. De heupriem en de schouderbanden zijn uiteraard verstelbaar.

Ergonomisch dragen met de brede beenpositie in BABYBJÖRN Draagzak We Air.

Ergonomisch met brede beenpositie
Met Draagzak We Air draagt u uw baby met het gezicht naar u toe en in de brede beenpositie op uw buik of rug. De hoofdsteun is verstelbaar, zodat uw baby de juiste ondersteuning voor hoofd en nek krijgt.

Ergonomisch en comfortabel met een heupriem

Draagzak We Air – een heupvriendelijke draagzak

Drie draagposities voor buik en rug

BABYBJÖRN Draagzak We biedt een optimale draagpositie voor uw pasgeboren baby.Draagpositie voor oudere baby's.Veilig op de rug dragen.

Positie voor pasgeborenen. Er is een speciale draagpositie voor pasgeborenen, met het gezicht naar u toe. Dit maakt oogcontact en fysieke intimiteit mogelijk, terwijl u ook de ademhaling van uw baby in de gaten kunt houden. Maximale lengte 62 cm

Lagere draagpositie voor oudere baby's. Na ongeveer vier maanden is het tijd om de lagere draagpositie te gebruiken. U blijft uw baby met het gezicht naar u toe dragen. Minimale lengte 62 cm

Draag uw baby vanaf 12 maanden veilig en comfortabel op uw rug. Van de draagpositie met het gezicht naar binnen schuift u de hele draagzak van uw buik naar uw rug. De schouderbanden vormen een gesloten lus om uw lichaam, zodat uw baby steeds veilig vastzit. Simpel, veilig en comfortabel – allemaal in één makkelijke beweging. Max. 15 kg/100 cm.

Perfect voor pasgeborenen – geïntegreerd inzetstuk

Draagzak We Air is anatomisch ontworpen om aan de veranderende behoeften van uw groeiende kind te kunnen voldoen en is perfect voor pasgeborenen. Dit betekent dat u voor uw pasgeboren baby geen inzetstuk hoeft te gebruiken in de draagzak. 

Positie rechtop 
De positie rechtop houdt de luchtwegen vrij en zorgt dat u de ademhaling van uw baby in de gaten kunt houden. 

Vrij bewegen van armpjes en beentjes
Uw baby kan zijn beentjes en armpjes vrij bewegen in Draagzak We Air, zodat hij spieren, motorische vaardigheden en balans kan ontwikkelen.  

BABYBJÖRN Draagzak We Air is perfect voor pasgeborenen. Dit houdt in dat u geen inzetstuk hoeft te gebruiken in de draagzak.
BABYBJÖRN Draagzak We is eenvoudig zelf om en af te doen.

Eenvoudig vanaf de 1e dag

Eenvoudig zelf om en af te doen.
Zoals al onze draagzakken is Draagzak We Air zo ontworpen dat u hem zonder hulp in alle posities kunt dragen. Ook op uw rug. 

De voorkant kan worden losgemaakt
De voorkant van de draagzak kan worden losgemaakt zodat u uw baby snel uit de draagzak kunt tillen. Dit is praktisch wanneer uw baby in de draagzak in slaap is gevallen.

Direct een perfecte pasvorm
De draagzak kan eenvoudig worden versteld voor een perfecte pasvorm als u en uw partner afwisselend de draagzak dragen! De veiligheidsklik laat u weten of u de draagzak goed hebt vastgemaakt.

Altijd binnen handbereik

Deze handige draagzak kunt u oprollen en in uw luiertas of onder op de kinderwagen plaatsen als u hem niet gebruikt.

BABYBJÖRN Draagzak One – kan handig worden opgerold

Geteste, veilige stoffen

Alle materialen voelen zacht aan tegen de huid van uw baby en zijn geschikt om op te kauwen of te sabbelen. Ze zijn getest en voldoen aan de normen van Oeko-Tex® Standard 100, categorie 1. Dit houdt in dat de materialen vrij zijn van schadelijke stoffen en allergenen.

> Lees hoe we onze materialen kiezen

Ontwikkeld in samenwerking met kinderartsen

Dit product is ontwikkeld in nauwe samenwerking met kinderartsen. We werken samen met toonaangevende kinderartsen, verloskundigen en kinderpsychologen. Hun medische expertise is heel belangrijk voor ons. Zij bieden ons waardevolle inzichten bij het ontwerpen van nieuwe producten. We lanceren een product nooit zonder hun goedkeuring.

> Over onze samenwerking met kinderartsen

Ontwikkeld in samenwerking met de toonaangevende kinderarts Professor Klaus Parsch, MD

Het beste voor uw baby – onze verantwoordelijkheid

Als u een draagzak koopt, kijk dan of het design parallelle lijnen heeft. Dan weet u dat het een origineel product van BABYBJÖRN is dat aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoet. Pasgeboren baby's en iets oudere baby's zijn heel kwetsbaar en wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de allerbeste producten te maken voor baby's.

Hoe weet u of het een origineel BABYBJÖRN-product is?

BABYBJÖRN – de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen
Zoek de dichtstbijzijnde winkel

WINKEL ZOEKEN