Draagzak We
Draagzak We • Zwart • Cotton
Draagzak We • Zwart – Cotton • Set
Draagzak We • Kobalt/Blauw • Cotton

Draagzak We

  • 3 draagmogelijkheden op buik en rug
  • Perfect voor pasgeborenen door het inzetstuk
  • Ergonomische draagzak met heupriem
  • Geschikt vanaf de geboorte tot 3 jaar
  • Erkend als heupvriendelijke draagzak door het International Hip Dysplasia Institute

Zwart, Cotton

Cotton

Set

Een winkel zoeken

Bij een pasgeboren baby maakt het hoofdje een derde van het totale gewicht uit. Omdat de nek van een baby nog niet zo sterk is, kan hij zijn hoofdje nog niet oprichten en heeft hij steun voor zijn nek en zijn hoofdje nodig.

BABYBJÖRN – kleine kinderen hebben een goede hoofdsteun nodig in de draagzak

Ergonomisch en comfortabel met een heupriem

Draagzak One is voorzien van een stevige heupriem en gevoerde, naar het lichaam gevormde schouderbanden, zodat u uw groeiende kind er comfortabel in kunt dragen. Met de heupriem kunt u het gewicht van uw baby op uw heupen ondersteunen, zodat uw rug en schouders worden ontzien. U kunt kiezen uit drie draagposities, waarbij uw kind altijd in de brede beenpositie zit.

Draagzak We – een heupvriendelijke draagzak
Het International Hip Dysplasia Institute (IHDI) heeft Draagzak We getest en als heupvriendelijk erkend. De heupen van uw baby krijgen de juiste ondersteuning en uw baby zit in een optimale houding met de beentjes naar buiten gespreid. Dit bevordert een goede ontwikkeling van het heupgewricht, wat heel belangrijk is tijdens de eerste levensmaanden van uw kind.

BABYBJÖRN Draagzak We is eenvoudig zelf om en af te doen.

Eenvoudig vanaf de 1e dag

Eenvoudig zelf om en af te doen.
Zoals al onze draagzakken is Draagzak We zo ontworpen dat u hem zonder hulp in alle posities kunt dragen. Ook op uw rug. 

De voorkant kan worden losgemaakt
De voorkant van de draagzak kan worden losgemaakt zodat u uw baby snel uit de draagzak kunt tillen. Dit is praktisch wanneer uw baby in de draagzak in slaap is gevallen.

Direct een perfecte pasvorm
De draagzak kan eenvoudig worden versteld voor een perfecte pasvorm als u en uw partner afwisselend de draagzak dragen! De veiligheidsklik laat u weten of u de draagzak goed hebt vastgemaakt.

Drie draagposities voor buik en rug

BABYBJÖRN Draagzak We biedt een optimale draagpositie voor uw pasgeboren baby.Draagpositie voor oudere baby's.Veilig op de rug dragen.

Positie voor pasgeborenen. Er is een speciale draagpositie voor pasgeborenen, met het gezicht naar u toe. Dit maakt oogcontact en fysieke intimiteit mogelijk, terwijl u ook de ademhaling van uw baby in de gaten kunt houden. Maximale lengte 62 cm

Lagere draagpositie voor oudere baby's. Na ongeveer vier maanden is het tijd om de lagere draagpositie te gebruiken. U blijft uw baby met het gezicht naar u toe dragen. Minimale lengte 62 cm

Draag uw baby vanaf 12 maanden veilig en comfortabel op uw rug. Van de draagpositie met het gezicht naar binnen schuift u de hele draagzak van uw buik naar uw rug. De schouderbanden vormen een gesloten lus om uw lichaam, zodat uw baby steeds veilig vastzit. Simpel, veilig en comfortabel – allemaal in één makkelijke beweging. Max. 15 kg/100 cm.

BABYBJÖRN Draagzak We - Uw baby eenvoudig op uw rug dragen

Met BABYBJÖRN Draagzak We kunt u uw baby eenvoudig op uw rug dragen

Draagzak We heeft een unieke functie waarmee u uw kind veilig op uw rug plaatst. U kunt de draagzak veilig van uw buik naar uw rug verplaatsen, terwijl uw baby in de draagzak zit. Tijdens het proces vormen de schouderbanden een gesloten lus om uw lichaam. Dankzij deze unieke oplossing plaatst u uw kind zonder hulp op uw rug. Eenvoudig, veilig en comfortabel!

> Uw baby in drie eenvoudige stappen op uw rug dragen

Belangrijke hoofdsteun

Stel u zich eens voor dat uw hoofd een derde van uw volledige lichaamsgewicht zou wegen! Dat is het geval bij pasgeboren baby's. De eerste vijf maanden zijn pasgeboren baby's niet sterk genoeg om hun hoofd rechtop te houden. Net als onze andere draagzakken kan deze draagzak worden versteld voor een goede ondersteuning van de hoofd en nek van uw baby.

De BABYBJÖRN Draagzak biedt belangrijke ondersteuning van uw hoofd
BABYBJÖRN Draagzak We – perfect voor pasgeborenen.

Perfect voor pasgeborenen

Rechtop positie U kunt Draagzak We vanaf dag één gebruiken. De draagzak is anatomisch ontworpen om uw groeiende baby te dragen. De positie rechtop houdt de luchtwegen vrij en zorgt dat u de ademhaling van uw baby in de gaten kunt houden. Vrij bewegen van armpjes en beentjes Uw baby kan zijn beentjes en armpjes vrij bewegen in Draagzak We, zodat hij spieren, motorische vaardigheden en balans kan ontwikkelen.

Altijd binnen handbereik

Deze handige draagzak kunt u oprollen en in uw luiertas of onder op de kinderwagen plaatsen als u hem niet gebruikt.

BABYBJÖRN Draagzak One – kan handig worden opgerold

Ontwikkeld in samenwerking met kinderartsen

Dit product is ontwikkeld in nauwe samenwerking met kinderartsen. We werken samen met toonaangevende kinderartsen, verloskundigen en kinderpsychologen. Hun medische expertise is heel belangrijk voor ons. Zij bieden ons waardevolle inzichten bij het ontwerpen van nieuwe producten. We lanceren een product nooit zonder hun goedkeuring.

> Over onze samenwerking met kinderartsen

Ontwikkeld in samenwerking met de toonaangevende kinderarts Professor Klaus Parsch, MD

Geteste, veilige stoffen

Alle materialen voelen zacht aan tegen de huid van uw baby en zijn geschikt om op te kauwen of te sabbelen. Ze zijn getest en voldoen aan de normen van Oeko-Tex® Standard 100, categorie 1. Dit houdt in dat de materialen vrij zijn van schadelijke stoffen en allergenen.

> Lees hoe we onze materialen kiezen

Het beste voor uw baby – onze verantwoordelijkheid

Als u een draagzak koopt, kijk dan of het design parallelle lijnen heeft. Dan weet u dat het een origineel product van BABYBJÖRN is dat aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoet. Pasgeboren baby's en iets oudere baby's zijn heel kwetsbaar en wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de allerbeste producten te maken voor baby's.

Hoe weet u of het een origineel BABYBJÖRN-product is?

BABYBJÖRN – de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen
Zoek de dichtstbijzijnde winkel

WINKEL ZOEKEN