Babybeker
Babybeker • Oranje/Turquoise • duopak
Babybeker • Roze/Lila • duopak

Babybeker

  • Makkelijk vast te pakken voor kleine handjes
  • Eenvoudig te reinigen en praktische schaalverdeling
  • Perfect in combinatie met de babylepel
  • Geschikt voor kinderen vanaf 8 maanden
  • BPA-vrij plastic

Oranje/Turquoise, duopak

duopak

Een winkel zoeken

De BABYBJÖRN Babybeker is speciaal ontworpen voor de manier waarop kleine kinderen een beker vasthouden en drinken. Dankzij het grijpvriendelijke materiaal en de duidelijke vormen kan de beker gemakkelijk worden vastgepakt. De afgeronde rand is comfortabel en zacht tegen de lippen van het kind. Het lage zwaartepunt en de brede voet met een rubberen lijst aan de onderkant zorgen ervoor dat de beker stevig staat. Dankzij de glijdrand valt de beker niet zo snel om. 

BABYBJÖRN Baby Cup – gemakkelijk beet te pakken voor kleine handjes
Schaalverdeling op de BABYBJÖRN Babybeker

De Babybeker is gemaakt van duurzaam materiaal en kan veilig in de vaatwasmachine, vriezer en magnetron om het u gemakkelijker te maken!

De beker heeft een praktische schaalverdeling in ml en fl oz en dankzij de 'bevroren', doorschijnende kunststof kunt u gemakkelijk zien wat er in zit. 

 

De BABYBJÖRN Babylepel kan perfect met de Babybeker worden gebruikt. Dankzij de afgeronde randen, aan de binnenkant van de beker, kan de voeding gemakkelijk met de lepel worden opgelepeld. Ideaal voor kleine maaltijden!

De BABYBJÖRN Babybeker en Babylepel kunnen uitstekend samen worden gebruikt

Ontdek onze keukenlijn

ONTDEK ONZE KEUKENLIJN
Producten van voedselveilige kunststof, vrij van bisfenol A, ftalaten, cadmium, lood en broom.

Geteste, veilige materialen

Alle keuken- en badkamerproducten van BABYBJÖRN voldoen aan de veiligheidsnormen in zowel Europa en de VS. Dit houdt in dat de kunststoffen voortdurend worden getest op bisfenol A en schadelijke stoffen. Ze voldoen aan de normen voor voedselveilige producten. Dat vinden wij heel belangrijk!

> Lees hoe we ons materiaal kiezen

Productspecificatie

Geschikt voor baby's vanaf acht maanden

Gewicht:

Afmetingen: 74 x 74 x 86 mm

Inhoud: 100 ml

 

De Babybeker heeft een praktische schaalverdeling in ml en fl oz. 

Materiaal

De Babybeker is gemaakt van polypropyleen (PP) en thermoplastisch polymeer (TPE).

Kan worden gebruikt in de magnetron op een lage temperatuur, max. 90°C. Verwarmen op een lage temperatuur zal de levensduur van de beker verlengen. Wij raden aan om de magnetron alleen te gebruiken om voeding op te warmen, niet om het te koken.

 

De Babybeker kan eenvoudig worden schoongemaakt en is vaatwasmachinebestendig. Maar plaats de beker niet bij het verwarmingselement van de vaatwasmachine.

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

WINKEL ZOEKEN