Luiertas SoFo
Luiertas SoFo • Grijs/Lavendel

Luiertas SoFo

  • Te dragen als handtas, schoudertas & rugzak
  • Grote tas met ruimte voor alles wat u nodig heeft
  • Opbergvakken aan de binnen- en buitenkant
  • Mooi, stijlvol design voor  moeders én vaders 
  • Inclusief verschoningskleed van zacht Oeko-Tex-materiaal
Een winkel zoeken

Luiertas SoFo is een handtas, schoudertas en rugzak in één

BABYBJÖRN Luiertas SoFo is een stijlvolle en handige handtas voor mama's en papa's.BABYBJÖRN Luiertas SoFo is een comfortabele tas om gekruist te dragen.BABYBJÖRN Luiertas SoFo kan als rugzak worden gedragen.

Draag de luiertas als handtas
Een stijlvolle en praktische handtas die perfect is om met uw baby boodschappen te doen, te winkelen of te picknicken op het strand!

Maak een schoudertas van de Luiertas SoFo
De luiertas heeft een verstelbare schouderband die makkelijk te bevestigen en te verwijderen is. Hierdoor kunt u de tas comfortabel als schoudertas of gekruist dragen.

U kunt BABYBJÖRN Luiertas SoFo als rugzak dragen
Soms is het handig om de tas op uw rug te dragen, bijvoorbeeld als u uw handen vrij wilt hebben om boodschappen te dragen of als u nog een kind aan de hand heeft. Luiertas SoFo is heel makkelijk in een rugzak om te toveren.

Waarom SoFo?

BABYBJÖRN Luiertas SoFo is ontworpen met als inspiratie de mama's en papa's op ouderschapsverlof in de trendy wijk in Södermalm, Stockholm.

SoFo is een wijk in Södermalm in Stockholm, Zweden, die bekend staat om de vele restaurants, cafés en vintage & designboetiekjes – en om de stijlvolle mama's en papa's met ouderschapsverlof. Södermalm stond op de derde plaats in de lijst van Vogue Magazine met de coolste wijken ter wereld. SoFo is een informele verwijzing naar het SoHo-district in Londen en New York.

BABYBJÖRN Luiertas SoFo is groot met meerdere vakken voor de babyspullen en uw eigen spullen.

Groot met veel handige opbergvakken

Luiertas SoFo is ruim, zonder dat hij te groot of te onhandig is. Dankzij het goed doordachte design met veel vakken en een lichte binnenvoering kunt u alles handig indelen, zodat u makkelijk kunt vinden wat u zoekt. Zowel aan de binnen- als buitenkant zijn er vakken die speciaal zijn ontworpen voor de benodigdheden van uw baby, zoals luiers, voedingsflessen en persoonlijke items: uw mobiele telefoon, portemonnee, sleutels, waterflesje, enz. 

- Ritssluiting
- 1 hoofdvak + 13 vakjes van verschillende groottes
- Vakjes van mesh voor luiers, babydoekjes, etc.
- Zakje met rits voor waardevolle spullen
- Vakjes aan binnen- en buitenkant voor flesjes
- Kleinere vakjes voor fopspeentjes, enz. 
- Sleutelhanger
- Buitenvak met magnetische sluiting
- Met verschoningskleed in apart vak

Stijlvol design voor papa's en mama's, jongens en meisjes

Dankzij het stijlvolle donkergrijs met lila is Luiertas SoFo perfect voor iedereen die voor een baby zorgt, zoals papa, mama, opa en oma. Als uw baby eenmaal wat ouder is en geen luiers meer nodig heeft, haalt u het verschoningskleed eruit en gebruikt u de luiertas als gewone tas. Het is de ideale tas voor gezinsuitjes en u kunt hem zelfs gebruiken voor uw werk!

BABYBJÖRN Luiertas SoFo valt in de smaak bij zowel papa's als mama's.
BABYBJÖRN Luiertas SoFo bevat ook een verschoningskleed van zacht Oeko-Tex-materiaal.

Zacht verschoningskleed in babyvriendelijk materiaal

Een machinewasbaar verschoningskleed van zacht Oeko-Tex-materiaal is inbegrepen. Het verschoningskleed heeft een eigen binnenvak met magnetische sluiting.

Het materiaal van het verschoningskleed is getest en goedgekeurd in overeenstemming met Oeko-Tex Standaard 100, categorie 1. Deze categorie stelt de zwaarste vereisten. Dat houdt in dat het materiaal vrij is van schadelijke stoffen en allergenen, en vriendelijk voor de huid van uw baby. 

Het beste voor uw baby – onze verantwoordelijkheid

Als u een draagzak koopt, kijk dan of het design parallelle lijnen heeft. Dan weet u dat het een origineel product van BABYBJÖRN is dat aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoet. Pasgeboren baby's en iets oudere baby's zijn heel kwetsbaar en wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de allerbeste producten te maken voor baby's.

Hoe weet u of het een origineel BABYBJÖRN-product is?

BABYBJÖRN – de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen
Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Hebt u een keuze gemaakt? Als u hebt gevonden wat u zocht, kunt u de dichtstbijzijnde winkel zoeken of het product online kopen.