Luiertas SoFo
Luiertas SoFo • Grijs/Lavendel

Luiertas SoFo

  • Te dragen als handtas, schoudertas & rugzak
  • Grote tas met ruimte voor alles wat u nodig heeft
  • Opbergvakken aan de binnen- en buitenkant
  • Mooi, stijlvol design voor  moeders én vaders 
  • Inclusief verschoningskleed van zacht Oeko-Tex-materiaal
Een winkel zoeken

Tips: benodigdheden voor uw luiertas!

Benodigdheden luiertas – tips van BABYBJÖRN.

Een goed ingepakte luiertas kan letterlijk uw dag goedmaken. Maar welke spullen zijn nu echt onmisbaar? Wat heeft een pasgeboren baby nodig en wat kunt u het beste inpakken voor een iets oudere baby? Voor een jonge baby die nog borstvoeding of flesvoeding krijgt, hoeft u minder in te pakken dan voor een oudere baby. Wat u inpakt, hangt natuurlijk ook af van hoe lang u op pad gaat, in welk seizoen en wat voor weer het is.

Hier volgt onze inpaklijst voor uw luiertas.
Benodigdheden voor een pasgeboren baby: verschoningskleed, luiers, babydoekjes, billencrème, plastic zakjes voor vuile luiers of kleding, reservekleding, fopspeentjes, handdoekje, flesje voor babyvoeding (indien nodig).
Een iets oudere baby heeft misschien ook nodig: speelgoed, snack, potje babyvoeding, slab, bordje en lepel, drinkbeker, thermofles met heet water, flesje koud water.
En vergeet niet uw persoonlijke items: borstkompressen, draagzak, drinken, snack, zonnebril, regenbescherming, boek, camera, pijnstillers, desinfecterende handcrème.

Maak eenvoudig een rugzak van uw luiertas

U kunt BABYBJÖRN Luiertas SoFo makkelijk in een rugzak omtoveren.


U kunt BABYBJÖRN Luiertas SoFo als rugzak dragen. Trek aan de handgreep op de achterkant van de tas om twee schouderbanden te krijgen, zodat u de luiertas op uw rug kunt dragen. Heel eenvoudig en handig!

Verwijderbare en verstelbare schouderband

De luiertas heeft een schouderband die eenvoudig te bevestigen en te verwijderen is. De lengte van de schouderband is verstelbaar, dus u kunt de luiertas ook als schoudertas dragen.

BABYBJÖRN Luiertas SoFo heeft een verwijderbare en verstelbare schouderband.