De parallelle lijnen

 

Als u een draagzak koopt, kijk dan of het design parallelle lijnen heeft. Dan weet u dat het een origineel product van BABYBJÖRN is dat aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoet. Pasgeboren baby's en iets oudere baby's zijn heel kwetsbaar en wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de allerbeste producten te maken voor baby's.

 

We zijn een veilige keuze

BABYBJÖRN en productveiligheid gaan al vanaf het begin hand in hand. In de praktijk houdt dit in dat onze babyproducten aan de strenge vereisten van veiligheidsnormen als de EN en ASTM voldoen, dat de materialen in onze producten alleen toegestane stoffen bevatten en dat het textiel voortdurend wordt getest in overeenstemming met de Oeko-Tex Standard 100, categorie 1. Dat is de strengste categorie voor babyproducten. Bovendien hebben kinderorthopeden en specialisten op het gebied van neonatologie de producten goedgekeurd. 

 

Echt vakmanschap

BABYBJÖRN heeft wereldwijd een uitstekende reputatie als beste keuze voor uw kind. Daarom proberen veel concurrenten onze producten na te maken. Maar er zijn er maar weinig die babyproducten met evenveel oog voor detail vervaardigen als BABYBJÖRN.

Elke draagzak is een uitstekend vervaardigd product van de hoogste kwaliteit. Elke steek is genaaid met maar één doel: de draagzakken zo duurzaam en veilig mogelijk maken. De steken worden zo gezet dat ze geen schaafplekjes veroorzaken op de gevoelige huid van uw baby. Hetzelfde vakmanschap vindt u terug in onze wipstoeltjes, reisbedjes en wiegjes – in al onze producten! 

 

Het design met parallelle lijnen van BABYBJÖRN staat garant voor babyproducten van de hoogste kwaliteit. 

Het beste voor uw baby – onze verantwoordelijkheid

We zien het als onze verantwoordelijkheid om de allerbeste producten te maken voor uw baby, omdat we weten dat pasgeboren en iets oudere baby's heel kwetsbaar zijn. Maar niet alle fabrikanten nemen kwaliteit en veiligheid zo serieus als wij.

Daarom hebben we zeven kenmerken van originele BABYBJÖRN-producten opgesomd – babyproducten die aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoen.

 


 

Hoe weet u of het een origineel BABYBJÖRN-product is?

U ziet altijd het design met de parallelle lijnen op onze draagzakken, , wipstoeltjes, het reisbedje, het wiegje, de luiertas en de cape voor de draagzak.

Verder koopt u het product bij een erkende winkel. Lijst met winkels

U ziet en voelt dat het materiaal van hoge kwaliteit is en dat de kleuren harmonieus zijn.

U ziet dat de textielproducten symmetrisch en goed vervaardigd zijn. Dat houdt in dat de steken recht, gelijkmatig en dicht bij elkaar zijn gezet (2-3 steken/cm).

Draagzakken hebben een etiket met de naam van het product, bijvoorbeeld "One" of "We".

Het serienummer van de draagzak is te vinden aan de binnenkant van de schouderband bij de zijgesp. 

Op het logo ziet u dat de stippen op de ö de vorm van ruitjes hebben.

 

Let op! Oudere producten kunnen van deze omschrijving afwijken en toch een origineel BABYBJÖRN-product zijn. Neem contact met ons op via customerservice@babybjorn.com voor meer informatie over uw specifieke product.