SOFO – EEN NIEUWE LUIERTAS VAN A NEW BABYBJÖRN

Nieuws Gepubliceerd: 20-05-2015
SOFO – EEN NIEUWE LUIERTAS VAN A NEW BABYBJÖRN Deze zomer brengt BABYBJÖRN een nieuwe luiertas op de markt, die alles biedt wat een ouder van een baby met luiers nodig heeft. U kunt de luiertas over uw schouder, gekruist of op uw rug dragen. Hij is perfect om boodschappen te doen, te winkelen of te picknicken op het strand.

Meer lezen

Je eerste jaar

Nieuws Gepubliceerd: 26-11-2014
BABYBJÖRN Je eerste jaar – over de ontwikkeling van het kind 0-12 maanden. Na meer dan 40 jaar draagzakken willen wij van de gelegenheid gebruik maken om kersverse en aanstaande ouders wat extra informatie te geven.

Meer lezen

Draagzak We – een eenvoudige keuze

Nieuws Gepubliceerd: 29-08-2014
BABYBJÖRN heeft meer dan 50 jaar ervaring met de ontwikkeling van producten voor gezinnen. In die jaren hebben we ontdekt dat het belangrijk is om de dingen zo eenvoudig mogelijk te houden.

Meer lezen

DESIGN AWARD VOOR NIEUWE BABYBJÖRN BUIK- EN RUGDRAGER

Nieuws Gepubliceerd: 01-07-2013
De buik- en rugdrager BABYBJÖRN One voor baby’s van 0 tot 3 jaar, die nog maar net werd voorgesteld in de Benelux, wint de Red Dot Design Award.

Meer lezen

Nieuw design voor populairste product BabyBjörn

Nieuws Gepubliceerd: 01-01-2013
Meest verkochte wipstoel uit Benelux krijgt een warme, moderne look.

Meer lezen

Kleuters comfortabel en veilig aan tafel met BABYBJÖRN stoelverhoger

Nieuws Gepubliceerd: 02-04-2012
Vandaag wordt in Nederland en België het nieuwste product van het Zweedse familiebedrijf BabyBjörn voorgesteld: de BABYBJÖRN Stoelverhoger.

Meer lezen

BABYBJÖRN Kinderstoel wint prestigieuze Red Dot Award

Nieuws Gepubliceerd: 01-04-2012
De BABYBJÖRN Kinderstoel heeft de internationale designprijs Red Dot Award gewonnen. Innovatie, functionaliteit, ergonomie en duurzaamheid zijn de belangrijkste criteria voor de jury. De BABYBJÖRN Kinderstoel is in wit en rood verkrijgbaar.

Meer lezen