Wiegje
Wiegje • Wit • Mesh

Wiegje

  • Zachte en verende schommelbeweging
  • Door de dunne netstof heeft u uw baby altijd in zicht
  • Eenvoudig te verplaatsen
  • Stabiele constructie
  • Geschikt vanaf de geboorte tot 6 maanden (max. 8 kg)
Een winkel zoeken

Dit wiegje heeft een zachte schommelbeweging die vergelijkbaar is met die van een kinderwagen. U kunt het wiegje eenvoudig met uw handen of voeten doen schommelen, maar het wiegje reageert ook op de bewegingen van uw baby.

BABYBJÖRN Wiegje - wiegt uw baby zacht in slaap.
Met het BABYBJÖRN Wiegje kunt u uw baby altijd in het zicht houden

Dankzij het moderne ontwerp van het wiegje kunt u uw baby altijd in het zicht houden. Dankzij de transparante netstof en het lage ontwerp kunt u gemakkelijk controleren of uw baby veilig en rustig slaapt.

Het wiegje is ideaal voor de eerste maanden als je baby vaak en kort slaapt. Het is licht en compact, zodat u het eenvoudig naar een andere kamer kunt verplaatsen. Met dit babywiegje kunt u dag en nacht dichtbij uw baby zijn.

BABYBJÖRN Wiegje - dankzij het lichte en compacte ontwerp is het wiegje makkelijk te verplaatsen

BABYBJÖRN Wiegje – een modern wiegje waarin u uw baby altijd in het zicht kunt houden.
BABYBJÖRN Wiegje heeft een modern en stevig ontwerp.

Dit moderne babywiegje heeft een stabiele constructie. De beschermende antislipdopjes zorgen dat het wiegje niet gaat schuiven en beschermen de vloer.

Dankzij de luchtige netstof kan de lucht vrij circuleren, zodat uw baby zich niet opgesloten voelt, zelfs niet als u het bedhemeltje helemaal om de wieg bindt. Het bedhemeltje kan ook als muskietennet worden gebruikt.

Luchtige netstof voor een goede luchtcirculatie – BABYBJÖRN Bedhemeltje voor Wiegje
BABYBJÖRN Wiegje – veilig en modern ontwerp

Dankzij de luchtige netstof kan de lucht vrij circuleren. De schommelbeweging is zacht en gecontroleerd. Er zijn geen losse onderdelen. Met andere woorden: een veilig ontwerp.

Ontwikkeld in samenwerking met kinderartsen

Dit product is ontwikkeld in nauwe samenwerking met kinderartsen. We werken samen met toonaangevende kinderartsen, verloskundigen en kinderpsychologen. Hun medische expertise is heel belangrijk voor ons. Zij bieden ons waardevolle inzichten bij het ontwerpen van nieuwe producten. We lanceren een product nooit zonder hun goedkeuring.

> Over onze samenwerking met kinderartsen

Ontwikkeld in samenwerking met de toonaangevende kinderarts Professor Klaus Parsch, MD

Geteste, veilige stoffen

Alle materialen voelen zacht aan tegen de huid van uw baby en zijn geschikt om op te kauwen of te sabbelen. Ze zijn getest en voldoen aan de normen van Oeko-Tex® Standard 100, categorie 1. Dit houdt in dat de materialen vrij zijn van schadelijke stoffen en allergenen.

> Lees hoe we onze materialen kiezen

Het beste voor uw baby – onze verantwoordelijkheid

Als u een draagzak koopt, kijk dan of het design parallelle lijnen heeft. Dan weet u dat het een origineel product van BABYBJÖRN is dat aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoet. Pasgeboren baby's en iets oudere baby's zijn heel kwetsbaar en wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de allerbeste producten te maken voor baby's.

Hoe weet u of het een origineel BABYBJÖRN-product is?

BABYBJÖRN – de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen
Zoek de dichtstbijzijnde winkel

WINKEL ZOEKEN