Baby Carrier Mini Khaki Green BabyBjörnBaby Carrier Mini Khaki Green BabyBjörn

Zachte vormen voor zachte dagen


Onze nieuwe print is een BabyBjörn-origineel. Het is met de hand gemaakt door met gekleurde stukken papier zorgvuldig dit unieke ontwerp samen te voegen. We hebben ons laten inspireren door de verschillende landschappen in de Scandinavische natuur en hoe ze voortdurend veranderen. Net als de manier waarop onze perspectieven als ouders bijna dagelijks veranderen door onze nieuwe ervaringen. De print geeft onze geliefde klassiekers Draagzak Mini en Wipstoeltje Bliss een nieuwe look. 

NIEUWE!

Zachte vormen


NIEUWE PRINT

Wipstoeltje Bliss

Bouncer Bliss Print Khaki/green in cotton – BabyBjörn
Bouncer Bliss Cotton Print Khaki/Green

Katoen, Print, Khaki/Groen


  • +22

Ons best verkochte ergonomische Wipstoeltje Bliss is nu verkrijgbaar in een nieuwe print in Khaki Groen. Het wipstoeltje schommelt van nature en is gemakkelijk op te klappen en te verplaatsen. Maximaal comfort voor je kleintje en optimaal gemak voor jou.  

NIEUWE PRINT

Draagzak Mini

Baby Carrier Mini in Cotton Print Khaki/Green
Baby Carrier Mini in Cotton print Khaki/Green - BabyBjörn

Draagzak Mini

€ 114,90

Katoen, Print, Khaki/Groen


  • +15

Draagzak Mini is ontworpen voor de allerkleinsten. Een ergonomische, veilige en comfortabele manier om dichtbij elkaar te blijven. Eenvoudig in gebruik en nu leverbaar in ons zachte katoen met onze nieuwe print in Khaki Groen.

Zachte vormen: het verhaal achter de print

 Onze nieuwe print heeft de Scandinavische natuur als inspiratiebron. De kleuren uit onze bossen en bergen zijn vertaald naar een prachtig neutraal palet en de veranderingen die de natuur doormaakt, hebben de zachte vormen en lijnen geïnspireerd. De manier waarop de natuur ruimte creëert voor diversiteit en verandering moedigde ons aan tot deze visuele ode aan individualiteit en transformatie. Net als de natuur kent ook het ouderschap tal van verschillende vormen. Om dit te onderstrepen, wordt de print zo gebruikt dat alle producten uniek zijn – geen twee producten zullen er precies hetzelfde uitzien.

 

"Elk ouderschap is een unieke reis en verandert voortdurend. We wilden een print creëren die dat viert."

Anna Björk, Head of Design