Draagzak One
Draagzak One • Zwart • Cotton Mix
Draagzak One • Grijs denim/Donkergrijs • Cotton Mix
Draagzak One • Blauw denim/Blauw • Cotton Mix
Draagzak One • Zwart • Set
Draagzak One • Coral crab • Cotton Mix
Draagzak One • Little gray seal • Cotton Mix
Draagzak One • Grijs denim/Bruine strepen • Cotton Mix

Draagzak One

  • Ergonomische beenpositie met een breed zitvlak voor uw kind
  • Extra gevoerde schouderbanden
  • Goede stabiliteit in de heupriem
  • 4 draagposities voor buik of rug
  • Perfect voor pasgeborenen – geen inzetstuk nodig
  • Draagoptie met het gezicht naar voren
  • Vanaf pasgeboren tot 3 jaar
  • Erkend als heupvriendelijke draagzak door het International Hip Dysplasia Institute

Zwart, Cotton Mix

Cotton Mix

Set

Een winkel zoeken

Laat je inspireren!

Voor de beste ergonomie tijdens het dragen

Ergonomische beenpositie

Ergonomische beenpositie

De draagzak heeft een zitvlak van 32 cm. Hierdoor kan uw kind in de juiste houding met de beentjes wijd zitten als u het met het gezicht naar u toe draagt.

Extra gevoerde schouderbanden

Extra gevoerde schouderbanden

De draagzak heeft schouderbanden met een luxe dikke voering. Hierdoor kunt u uw kind nog comfortabeler dragen.

Goede stabiliteit in de heupriem

Goede stabiliteit in de heupriem

De stabiliteit van de heupriem verlicht de druk en zorgt voor een goede ergonomie tijdens het dragen.

Ergonomisch dragen met een brede beenpositie

Draagzak One is voorzien van een stevige heupriem en gevoerde, naar het lichaam gevormde schouderbanden, zodat u uw groeiende kind er vanaf de geboorte tot zijn derde jaar comfortabel in kunt dragen. Met de heupriem kunt u het gewicht van uw kind op uw heupen ondersteunen, zodat uw rug en schouders worden ontzien. U kunt kiezen uit vier ergonomische draagposities, waarbij uw kind in de normale of brede beenpositie zit.

Draagzak One – een heupvriendelijke draagzak
Het International Hip Dysplasia Institute (IHDI) heeft Draagzak One getest en als heupvriendelijk erkend. De heupen van een pasgeboren baby krijgen de juiste ondersteuning en uw baby zit in een optimale houding met de beentjes naar buiten gespreid. Dit bevordert een goede ontwikkeling van het heupgewricht, wat heel belangrijk is tijdens de eerste levensmaanden van uw kind.

Vier draagposites voor buik of rug

Positie voor pasgeborenenLagere draagpositie voor oudere baby'sMet het gezicht van u afVanaf 12 maanden kunt u uw baby veilig en comfortabel op uw rug dragen

Positie voor pasgeborenen. Er is een speciale draagpositie voor pasgeborenen, met het gezicht naar u toe. In deze positie kunt u uw baby hoog op uw borst en dicht bij uw hart dragen. Dit maakt oogcontact en fysieke intimiteit mogelijk, terwijl u ook de ademhaling van uw baby in de gaten kunt houden.

Lagere draagpositie voor oudere baby's. Na ongeveer vier maanden is het tijd om de lagere draagpositie te gebruiken. Voor extra comfort kunt u de breedte van de beenopeningen aanpassen als u uw baby met het gezicht naar u toe draagt.

Met het gezicht van u af. Als uw baby vijf maanden oud is, kunt u de hoofdsteun naar beneden klappen en uw baby met het gezicht van u af dragen, of tussen de twee opties wisselen. Op deze leeftijd zijn de nek, heupen en rug van uw baby voldoende ontwikkeld om in deze positie gedragen te worden. De meeste baby vinden het heerlijk om de wereld te ontdekken terwijl ze veilig tegen de borst van papa of mama aanleunen.

Vanaf 12 maanden kunt u uw baby veilig en comfortabel op uw rug dragen. Vanaf de draagpositie met het gezicht naar u toe schuift u de hele draagzak van uw buik naar uw rug. De schouderbanden vormen een gesloten lus om uw lichaam, zodat uw kind steeds veilig vastzit. Simpel, veilig en comfortabel – allemaal in één makkelijke beweging. Max. 15 kg/100 cm.

Perfect voor pasgeborenen – geen inzetstuk nodig

Draagzak One is perfect aangepast aan de anatomie van uw groeiende kind en perfect voor pasgeborenen. Daarom heeft u de eerste tijd geen extra inzetstuk nodig voor uw pasgeboren kind. 

Positie rechtop 
De positie rechtop houdt de luchtwegen vrij en zorgt dat u de ademhaling van uw baby in de gaten kunt houden. 

Vrije armen en benen
Uw baby kan zijn beentjes en armpjes vrij bewegen in Draagzak One. Zo kan hij zijn spieren, motorische vaardigheden en balans ontwikkelen. 

BABYBJÖRN Draagzak One is perfect voor pasgeborenen, daarom heeft u geen extra inzetstuk nodig.

Met het gezicht van u af

We raden u aan uw baby de eerste vijf maanden met het gezicht naar u toe te dragen. Als de nek, rug en heupen van uw baby sterk genoeg zijn, kunt u hem zowel met het gezicht naar u toe als van u af dragen. De meeste baby's vinden het heerlijk om de wereld te ontdekken terwijl ze veilig tegen de borst van papa of mama aanleunen.

Baby Product van het Jaar 2015

> Draagzak One - Betest door ouders

Getest door ouders

Altijd binnen handbereik

Deze handige draagzak kunt u oprollen en in uw luiertas of onder op de kinderwagen plaatsen als u hem niet gebruikt.

BABYBJÖRN Draagzak One – kan handig worden opgerold

Geteste, veilige stoffen

Alle materialen voelen zacht aan tegen de huid van uw baby en zijn geschikt om op te kauwen of te sabbelen. Ze zijn getest en voldoen aan de normen van Oeko-Tex® Standard 100, categorie 1. Dit houdt in dat de materialen vrij zijn van schadelijke stoffen en allergenen.

> Lees hoe we onze materialen kiezen

Ontwikkeld in samenwerking met kinderartsen

Dit product is ontwikkeld in nauwe samenwerking met kinderartsen. We werken samen met toonaangevende kinderartsen, verloskundigen en kinderpsychologen. Hun medische expertise is heel belangrijk voor ons. Zij bieden ons waardevolle inzichten bij het ontwerpen van nieuwe producten. We lanceren een product nooit zonder hun goedkeuring.

> Over onze samenwerking met kinderartsen

Ontwikkeld in samenwerking met de toonaangevende kinderarts Professor Klaus Parsch, MD

Het beste voor uw baby – onze verantwoordelijkheid

Als u een draagzak koopt, kijk dan of het design parallelle lijnen heeft. Dan weet u dat het een origineel product van BABYBJÖRN is dat aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoet. Pasgeboren baby's en iets oudere baby's zijn heel kwetsbaar en wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de allerbeste producten te maken voor baby's.

Hoe weet u of het een origineel BABYBJÖRN-product is?

BABYBJÖRN – de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen
Zoek de dichtstbijzijnde winkel

WINKEL ZOEKEN