Over ons

Wij zijn een Zweeds familiebedrijf dat in 1961 werd opgericht door Björn Jakobson. Ons bedrijfsconcept van toen is nog altijd hetzelfde: het vereenvoudigen van het dagelijks leven voor gezinnen met kleine kinderen door het ontwikkelen van veilige en innovatieve producten van de hoogste kwaliteit voor kinderen tot drie jaar. Onze doelstelling is de belangrijkste levensjaren van kinderen nog leuker maken. We zijn nieuwsgierig, zien voortdurend nieuwe kansen en werken altijd op basis van ons unieke concept voor veiligheid en kwaliteit.

Onze producten zijn nu overal ter wereld te koop, in meer dan 50 landen, en ons assortiment bestaat uit: draagzakkenwipstoeltjesreisbedjeswiegjeszetelpotjeskinderstoelen en keukenproducten. Wij vinden dat u niet te veel producten hoeft te kopen voor kleine kinderen. Koop in plaats daarvan een paar producten die heel goed werken en lang meegaan.

Veiligheid, kwaliteit en stijl zijn onze kernwaarden en aan ieder product wordt veel zorg en aandacht besteed.

Lees meer over de ontwikkeling van producten bij BABYBJÖRN

De oprichter van BabyBjörn, Björn JakobsonBjörn en Lillemor Jakobson nu.

De oprichter van BabyBjörn, Björn Jakobson, samen met zijn vrouw Lillemor en twee van hun kinderen, 1965. Björn en Lillemor zijn nog steeds actief in het familiebedrijf als CEO en hoofd van de ontwerpafdeling.

Björn en Lillemor Jakobson nu.

Het begon allemaal met een wipstoeltje

Het werken als kinderoppas kan onverwachte gevolgen hebben voor een jonge student. Voor Björn Jakobson betekende het de opmars tot zijn levenswerk, het bedrijf BabyBjörn AB.

> Meer over het verhaal achter BabyBjörn