Draagzak Original
Draagzak Original • Zwart • Cotton
Draagzak Original • Donkerblauw • Cotton
Draagzak Original • Zwart Spirit • Cotton
Draagzak Original • Zwart/Krijtstreep • Cotton
Draagzak Original • Grijs/Wit • Mesh
Draagzak Original • Donkergrijs/Grijs • Cotton/Jersey
Draagzak Original • Lichtroze/Grijs • Cotton/Jersey
Draagzak Original • Grijs • Cotton
Draagzak Original • Zwart • Mesh

Draagzak Original

  • Klein en eenvoudig in gebruik
  • Perfect voor pasgeborenen, geen inzetstuk nodig

Zwart, Cotton

Cotton

Cotton/Jersey

Mesh

Een winkel zoeken

Klein en eenvoudig in gebruik

Pasgeboren baby's hebben veel intimiteit nodig, zowel overdag als 's nachts. Draagzak Original is de perfecte keus. U kunt de draagzak zelf om- en afdoen, zonder hulp. Dat is vooral handig als u uw baby in bed wilt leggen. Als uw baby in de draagzak in slaap valt, maakt u de zijgespen los om de voorkant van de draagzak te openen. U hoeft uw baby niet wakker te maken.

 

BABYBJÖRN Draagzak Original is eenvoudig in gebruik.
BABYBJÖRN Draagzak One Dicht bij het hart – familiefoto uit 1973

Dicht bij het hart sinds 1973

Onze eerste draagzak werd in 1973 ontwikkeld. Hij werd ontworpen om de intimiteit tussen het kind en de ouder te vergroten, direct na de geboorte. Draagzak Original is gebaseerd op de geliefde klassieker uit 1973 en hij heeft al vele jaren miljoenen ouders en baby's dagelijks in staat gesteld om die belangrijke fysieke intimiteit te kunnen voelen.

> Lees meer over het dragen van uw baby dicht bij het hart 

Perfect voor pasgeborenen

Positie rechtop
U kunt Draagzak Original vanaf dag één gebruiken. De draagzak is anatomisch ontworpen om uw groeiende baby te dragen. De positie rechtop houdt de luchtwegen vrij en zorgt dat u de ademhaling van uw baby in de gaten kunt houden.

Vrije armen en benen
Uw baby kan zijn beentjes en armpjes vrij bewegen in Draagzak Original, zodat hij spieren, motorische vaardigheden en balans kan ontwikkelen. 

 

Moeder die haar pasgeboren baby draagt in een BABYBJÖRN Draagzak Original

Belangrijke hoofdsteun

Stel u zich eens voor dat uw hoofd een derde van uw volledige lichaamsgewicht zou wegen! Dat is het geval bij pasgeboren baby's. De eerste vijf maanden zijn pasgeboren baby's niet sterk genoeg om hun hoofd rechtop te houden. Net als onze andere draagzakken kan deze draagzak worden versteld voor een goede ondersteuning van de hoofd en nek van uw baby.

De BABYBJÖRN Draagzak biedt belangrijke ondersteuning van uw hoofd
BABYBJÖRN Draagzak Original maakt oogcontact met uw baby en fysieke intimiteit mogelijk.

Draagzak Original maakt fysieke intimiteit mogelijk en helpt u een hechte band op te bouwen met uw pasgeboren baby. Draag uw baby hoog op uw borst, dicht bij uw hart. Door de warmte van uw lichaam en het geluid van uw hart en stem voelt uw baby zich veilig, terwijl u de behoeften van uw baby leert te begrijpen.

Direct comfortabel en veilig

Met Draagzak Original hoeft u slechts een paar gespen te verstellen om uw baby comfortabel en veilig te dragen. Dankzij de gespen met kleurcode en de veiligheidsklik maakt u de draagzak eenvoudig goed vast. De draagzak kan eenvoudig worden versteld voor een perfecte pasvorm. Perfect als u en uw partner afwisselend de draagzak dragen! 

BABYBJÖRN Draagzak Original biedt comfort en veiligheid voor pasgeboren baby's.
Vanaf vijf maanden kunt u uw baby met het gezicht van u af dragen in BABYBJÖRN Draagzak Original.

Met het gezicht van u af

We raden u aan uw baby de eerste vijf maanden met het gezicht naar u toe te dragen. Als de nek, rug en heupen van uw baby sterk genoeg zijn, kunt u hem zowel met het gezicht naar u toe als van u af dragen. De meeste baby's vinden het heerlijk om de wereld te ontdekken terwijl ze veilig tegen de borst van papa of mama aanleunen.

Ontwikkeld in samenwerking met kinderartsen

Dit product is ontwikkeld in nauwe samenwerking met kinderartsen. We werken samen met toonaangevende kinderartsen, verloskundigen en kinderpsychologen. Hun medische expertise is heel belangrijk voor ons. Zij bieden ons waardevolle inzichten bij het ontwerpen van nieuwe producten. We lanceren een product nooit zonder hun goedkeuring.

> Over onze samenwerking met kinderartsen

Ontwikkeld in samenwerking met de toonaangevende kinderarts Professor Klaus Parsch, MD

Geteste, veilige stoffen

Alle materialen voelen zacht aan tegen de huid van uw baby en zijn geschikt om op te kauwen of te sabbelen. Ze zijn getest en voldoen aan de normen van Oeko-Tex® Standard 100, categorie 1. Dit houdt in dat de materialen vrij zijn van schadelijke stoffen en allergenen.

> Lees hoe we onze materialen kiezen

Het beste voor uw baby – onze verantwoordelijkheid

Als u een draagzak koopt, kijk dan of het design parallelle lijnen heeft. Dan weet u dat het een origineel product van BABYBJÖRN is dat aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoet. Pasgeboren baby's en iets oudere baby's zijn heel kwetsbaar en wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de allerbeste producten te maken voor baby's.

Hoe weet u of het een origineel BABYBJÖRN-product is?

BABYBJÖRN – de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen
Zoek de dichtstbijzijnde winkel

WINKEL ZOEKEN