Babybord, Lepel en Vork
Babybord, Lepel en Vork • Roze/Lila • set van 2
Babybord, Lepel en Vork • Oranje/Turquoise • set van 2

Babybord, Lepel en Vork

  • Praktische vorm; het eten kan gemakkelijk worden opgeschept.
  • Grijpvriendelijke lepel en vork met korte handgreep
  • Het bord staat stevig op de tafel
  • Geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden
  • BPA-vrij plastic

Roze/Lila, set van 2

set van 2

Een winkel zoeken

Ingenieus ontwerp

De klavervorm van het Babybord maakt het voor kinderen makkelijker om het eten met het bestek op te scheppen, zonder dat het bij de randen blijft liggen. Het ontwerp van de Babylepel en de Babyvork is speciaal afgestemd op de vorm van het bord. Ze kunnen zowel met rechts als links worden gebruikt. Het blad van lepel en vork zijn achterin iets verhoogd, waardoor uw baby het eten makkelijker in de mond krijgt.

Gemakkelijk zelfstandig eten met BABYBJÖRN Babybord, Babylepel en Babyvork.

Ontdek onze keukenlijn

ONTDEK ONZE KEUKENLIJN
Grijpvriendelijk babybestek met een korte handgreep van BABYBJÖRN.

Makkelijk vast te pakken bestek

Zowel de Babylepel als de Babyvork hebben een korte handgreep die makkelijk zijn vast te pakken door kleine handjes. Zo kunnen baby's makkelijk zelfstandig leren eten. De randen aan de onderkant van de handgrepen voorkomen dat het handje te ver naar beneden schuift en in het eten terechtkomt. Dankzij de inkeping aan de achterkant van de handgreep blijven lepel en vork tussen twee hapjes door tegen de rand van het bord staan, in plaats van in het bord te vallen.

Blijft stevig op tafel staan

Dankzij de schuin aflopende rand blijft het Babybord stevig staan, zelfs als uw baby op de rand slaat of het bord wegduwt. Bovendien zorgt de vorm van de rand ervoor dat uw baby het bord moeilijk kan vastpakken en het dus ook moeilijker kan laten vallen of op de grond kan gooien. De rubberen rand aan de onderkant voorkomt dat het bord over de tafel schuift.

Stevig bord voor kinderen dat niet snel omvalt.
Producten van voedselveilige kunststof, vrij van bisfenol A, ftalaten, cadmium, lood en broom.

Geteste, veilige materialen

Alle keuken- en badkamerproducten van BABYBJÖRN voldoen aan de veiligheidsnormen in zowel Europa en de VS. Dit houdt in dat de kunststoffen voortdurend worden getest op bisfenol A en schadelijke stoffen. Ze voldoen aan de normen voor voedselveilige producten. Dat vinden wij heel belangrijk!

> Lees hoe we ons materiaal kiezen

Productspecificatie

Leeftijd

Vanaf 4 maanden

Gewicht en afmetingen

Gewicht van het bord: 147 g

Afmeting van het bord: 19,5‍ x‍ 19,5‍ x‍ 3,5 cm

 

Gewicht van de lepel: 20‍ g

Afmeting van de lepel: 3,5‍ x‍ 12‍ x‍ 2 cm

 

Gewicht van de vork: 20‍ g

Afmeting van de vork: 3,5‍ x‍ 12‍ x‍ 2 cm

Materiaal

De lepel, de vork en de rand van het bord zijn gemaakt van polypropyleen (PP). De rubberen rand aan de onderkant van het bord is gemaakt van thermoplastisch polymeer (TPE). Het binnenbord is gemaakt van acrylonitril-butadieen-styreen (ABS).

Onderhoudsadvies

Het Babybord, de Babylepel en de Babyvork kunnen worden gebruikt in de magnetron op een lage temperatuur, max. 90°C. Verwarmen op een lage temperatuur zal de levensduur van de producten verlengen. Wij raden aan om de magnetron alleen te gebruiken om voeding op te warmen en het niet in het bord te koken.

 

Zowel het bord als het babybestek zijn eenvoudig schoon te maken en vaatwasmachinebestendig. Maar plaats ze niet bij het verwarmingselement van de vaatwasmachine. Het Babybord heeft twee delen met een uitneembaar binnenbord.  

Handboek

Download het handboek voor het Babybord, Lepel en Vork (PDF)