Kinderstoel
Kinderstoel • Wit
Kinderstoel •
Kinderstoel • Lichtgroen

Kinderstoel

  • Comfortabel, ergonomisch en veilig
  • Verstelbaar en afneembaar blad
  • Compact en eenvoudig mee te nemen
  • Eenvoudig te reinigen
  • Voor baby's en kinderen van 6 maanden tot 3 jaar

Wit

Een winkel zoeken

Verhaal achter de kinderstoel

Met zijn allen aan tafel voor het avondeten is één van de hoogtepunten van de dag, maar voor gezinnen met kleine kinderen kan het een hele uitdaging zijn.

Valpartijen, vaak uit de kinderstoel of van de commode, zijn de grootste oorzaak van verwondingen bij baby's. Daarom heeft de Zweedse Consumentenbond ons aangemoedigd om een veilige kinderstoel te ontwerpen waarin baby's niet snel kunnen opstaan en er dus ook niet snel uitvallen.

Het verhaal achter de  BABYBJÖRN Kinderstoel
BABYBJÖRN Keukenproducten voor kinderen

Stijlonderzoek aan de eettafel

Hoewel we al ervaring hadden met kinderstoelen, was het niet eenvoudig om het optimale product te maken. Eerst onderzochten we hoe verschillende kinderstoelen waren ontworpen en hoe baby's zich gedroegen als ze erin zaten tijdens het eten.

Er is heel wat eten gegeten en op de grond gegooid bij de gezinnen thuis tijdens de vele tests, voordat we eindelijk een ontwerp hadden waar we 100% tevreden mee waren.

Meer veiligheid – minder troep

We hebben ervoor gekozen een stoel van kunststof te maken, omdat dit stevig en duurzaam is, en makkelijk schoon te maken. Verder vonden we dat de stoel zo min mogelijk ruimte moest innemen en makkelijk verplaatst moest kunnen worden.

De oplossing om te zorgen dat baby's niet opstaan en uit de stoel vallen resulteerde in een verstelbare uitklaptafel. De tafel fungeert als een veiligheidsblokkering die baby's stevig op hun plaats houdt zonder extra tuigjes.

Verder hebben we de stoel een omsluitend ontwerp gegeven met een gebogen rugsteun. Dat heeft verschillende voordelen. Ten eerste dat baby's veilig en comfortabel in de stoel zitten. Ten tweede dat er minder eten op de grond of de schoot van uw baby terechtkomt, omdat de tafel goed aansluit op het lichaam van uw baby.

Meer veiligheid en minder troep met de BABYBJÖRN Kinderstoel
Veilig eten met BABYBJÖRN

Veilig en comfortabel eten

Na een lang testproces konden we eindelijk onze nieuwe unieke kinderstoel presenteren, waarin baby's veilig en comfortabel kunnen eten. Het hele ontwikkelingsproces van het idee naar het afgewerkte product heeft ongeveer acht jaar in beslag genomen.

Omdat baby's van nature nieuwsgierig zijn en voortdurend nieuwe dingen willen leren, is het goed dat ze samen met iedereen aan tafel kunnen zitten in onze kinderstoel. Dit stimuleert hun sociale en linguïstische ontwikkeling en bovendien vinden ze het zo leuker om zelf te leren eten en drinken.