Reisbedje Light
Reisbedje Light • Zwart
Reisbedje Light • Zilver
Reisbedje Light • Zwart • Set
Reisbedje Light • Zilver • Set
Reisbedje Light • Donkerblauw
Reisbedje Light • Roze

Reisbedje Light

  • Eenvoudig op te zetten en in te klappen
  • Eenvoudig mee te nemen
  • Zachte en comfortabele matras
  • Afneembaar en wasbaar beddengoed
  • Geschikt voor baby's en kinderen van 0-3 jaar

Zwart

Set

Een winkel zoeken

Eenvoudig op te zetten en in te klappen

Open de zak, til het reisbedje eruit en zet het in één simpele beweging op. U hoeft geen losse onderdelen te bevestigen. De poten klappen automatisch uit en zodra u het matras erin hebt gelegd, hebt u een stabiel reisbedje voor thuis of op reis. Als u het niet gebruikt, klapt u het in en bergt u het op in de handige opbergzak.

Het BABYBJÖRN Reisbedje Light is eenvoudig op te zettenReizen is eenvoudiger dan ooit met het BABYBJÖRN Reisbedje LightHet BABYBJÖRN Reisbedje Light is eenvoudig mee te nemen op reis
Het BABYBJÖRN Reisbedje Light weegt weinig en is eenvoudig mee te nemen op reis

Makkelijk mee te nemen

Als u op reis gaat met kinderen, neemt u vaak veel bagage mee. Het is dus handig om te weten dat het reisbedje maar 6 kg weegt. Het reisbedje is makkelijk te verplaatsen en dankzij het slimme ontwerp ook makkelijk op te bergen, te tillen en in een bagageruimte te proppen. Perfect voor reizen met kinderen dus! 

Zacht en comfortabel matras

Reisbedje Light wordt geleverd met een zacht en comfortabel matras, zodat uw baby heerlijk kan slapen. Het matras heeft een ingebouwde bodemplaat die ervoor zorgt dat het lichtgewicht reisbedje stevig op de grond staat, zodat uw baby altijd veilig kan slapen.

Het BABYBJÖRN Reisbedje Light heeft een zacht en comfortabel matras
Perfect voor lange en korte reizen – BABYBJÖRN Reisbedje Light

Het lichtgewicht en slim ontworpen reisbedje is perfect voor zowel kleine als grote avonturen. Het is even ideaal voor een kort bezoekje aan vrienden als voor langere reizen. Verder kun je het reisbedje thuis als comfortabel extra bedje gebruiken.

Kleine en grote avonturen

KLEINE EN GROTE AVONTUREN
Een veilige plek tijdens het reizen – BABYBJÖRN Reisbedje Light

Reizen is leuk en spannend, maar uw baby vindt het fijn om een vertrouwde plek te hebben als hij in een nieuwe omgeving moet slapen. Reisbedje Light is een veilige slaapplek voor baby's, waar ze zich echt thuis voelen.

Luchtige netstof waardoor uw baby kan ademen – BABYBJÖRN Reisbedje Light

De zijkanten van het bedje zijn gemaakt van zachte en luchtige netstof. Omdat uw baby door de netstof kan ademen, hoeft u zich geen zorgen te maken als hij met zijn hoofdje dicht bij de zijkant ligt. Dankzij de doorschijnende netstof kunt u uw baby in de gaten houden en kan uw baby naar buiten kijken.

BABYBJÖRN veilige en geteste materialen

Alle materialen voelen zacht aan tegen de huid van uw kind en zijn geschikt om op te kauwen of sabbelen. Ze zijn getest en voldoen aan de normen van Oeko-Tex ® Standard 100, categorie 1 voor babyproducten. Dit houdt in dat de materialen vrij zijn van schadelijke stoffen en allergenen. Dat vinden wij heel belangrijk!

> Lees hoe we onze materialen kiezen

Zowel de matrashoes als de stof van het bedje kunnen eenvoudig worden verwijderd en in de wasmachine worden gewassen.

Wasmachinebestendig – BABYBJÖRN Reisbedje Light

Het beste voor uw baby – onze verantwoordelijkheid

Als u een draagzak koopt, kijk dan of het design parallelle lijnen heeft. Dan weet u dat het een origineel product van BABYBJÖRN is dat aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoet. Pasgeboren baby's en iets oudere baby's zijn heel kwetsbaar en wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de allerbeste producten te maken voor baby's.

Hoe weet u of het een origineel BABYBJÖRN-product is?

BABYBJÖRN – de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen
Zoek de dichtstbijzijnde winkel

WINKEL ZOEKEN