Een product wordt geboren

Baby's hebben nabijheid nodig – voor comfort, voor ontwikkeling en voor een gevoel van saamhorigheid. Dit is ons uitgangspunt bij de ontwikkeling van nieuwe producten. We willen het voor baby's gemakkelijker maken om in alle situaties dicht bij hun ouders te blijven. Tegelijkertijd willen we dat het product de ontwikkeling van de baby stimuleert, past bij het gedrag en bewegingspatroon van de baby en vriendelijk is voor het lichaam en de huid van de baby. Daarom laten we baby's gewoon zelf bepalen hoe onze producten eruit moeten zien!

baby in bouncer bliss

Het is belangrijk dat onze producten spel, nabijheid en ontwikkeling stimuleren.

Bij ons staan de behoeften van baby's boven trends

Als we nieuwe producten ontwikkelen, richten we ons altijd op de ontwikkeling van het kind en willen we dat ze de motorische vaardigheden van de baby stimuleren. Een voorbeeld van de manier waarop we voorrang geven aan de ontwikkeling van de baby boven trends en technologie zijn onze wipstoeltjes, die niet automatisch door een motor worden bewogen. In plaats daarvan zijn het de eigen bewegingen van de baby die het wipstoeltje doen schommelen, waardoor hun evenwicht en motoriek worden getraind tijdens het spelen. Het feit dat er geen elektronische onderdelen zijn, betekent ook dat ons wipstoeltje langer meegaat. Daarnaast is de stoffen zitting vervangbaar, want deze slijt sterker dan de rest van de constructie.

Niets is belangrijker dan veiligheid

We maken graag producten voor baby's en hun gezinnen. Tegelijkertijd worden de allerhoogste veiligheidseisen gesteld aan producten voor pasgeborenen. Het kleinste detail dat uit onze fabrieken komt, moet veilig te gebruiken zijn. Dat heeft de hoogste prioriteit bij elke beslissing die we nemen. Daarom gebruiken we dezelfde leveranciers als de veeleisende gezondheidszorg- en automobielindustrie.

Anticiperen hoe het product verkeerd kan worden gebruikt

Onze producten zijn ontwikkeld in overleg met medische specialisten, zoals pediatrische orthopedisten en kinderartsen, om deskundige goedkeuring te verkrijgen voor de verschillende veiligheidsaspecten van een product. Daarnaast werken we ook met zogenaamd voorspelbaar gebruik. Het gaat erom te anticiperen hoe het product op de verkeerde manier kan worden gebruikt en deze risico's vervolgens te elimineren. Een product is pas klaar voor de markt als het onze uitgebreide veiligheidstests en internationale productnormen heeft doorlopen en doorstaan.

toddler with bib eating

Het is in orde om ervan te proeven en erop te kauwen – onze materialen zijn volledig vrij van giftige en allergene stoffen.

Materialen zonder giftige stoffen om veilig op te kauwen

Baby's zijn drukke ontdekkingsreizigers die onze producten graag uitproberen door ze te proeven, erin te bijten en erop te kauwen. Veel van onze producten komen in contact met de huid van een baby en daarom moet het materiaal dat we gebruiken van hoge kwaliteit zijn en vrij van schadelijke stoffen – iets wat niet voor alle textiel en kunststoffen op de markt geldt.

 

Al onze stoffen zijn gecertificeerd volgens Oeko-Tex Standard 100.

Om te garanderen dat onze materialen volledig vrij zijn van schadelijke stoffen, worden ze regelmatig getest door onafhankelijke testinstituten. Al ons textiel is gecertificeerd volgens Oeko-Tex Standard 100, klasse 1 voor babyproducten, een onafhankelijke internationale gezondheidsverklaring voor textiel (certificaatnummer Ö07-091). De certificering is een garantie dat het materiaal geen schadelijke of allergene stoffen bevat.

Mother and baby.