Over ons

We zijn een Zweeds familiebedrijf dat veilige en goed ontworpen kwaliteitsproducten maakt voor baby's en ouders over de hele wereld. Wij werken er met grote inzet aan het leven van alledag te vereenvoudigen, geborgenheid te bevorderen en families met kleine kinderen te helpen van elk moment te genieten.

BabyBjörn in vogelvlucht

Opgericht: 1961 door Björn Jakobson en zijn schoonzus Elsa Jakobson

Bedrijfstype: familiebedrijf

Aantal medewerkers: ca. 150

Vestigingsplaats: Hoofdkantoor in Solna, logistiek centrum in Småland en vestigingen in New York, Tokio, Shanghai, Seoul en Hongkong.

Aantal markten: 55, waarvan de VS de grootste is, op de voet gevolgd door Japan en Zuid-Korea.

Omzet: ca. 1 miljard SEK per jaar.

Producten: draagzakken, wipstoeltjes, evenals slaap-, keuken- en badkamerproducten.

Father with baby

Veiligheid boven alles

Omdat we producten maken voor baby's en peuters, is veiligheid onze topprioriteit. Dit is altijd het uitgangspunt als we nieuwe producten ontwikkelen of bestaande producten verbeteren. Met onze jarenlange ervaring en onze ambitie om de bestaande veiligheidsnormen te overtreffen, willen we producten aanbieden die ouders vol vertrouwen kunnen gebruiken.

baby feets

Eenvoud als onze leidraad

Het leven van gezinnen met jonge kinderen makkelijker maken is een van onze grootste drijfveren. Het is dus vanzelfsprekend dat we de dingen eenvoudig houden. Eenvoud is onze leidraad in alles wat we doen – van waarom we onze producten ontwerpen tot hoe we ze ontwerpen. We zijn ontzettend blij en dankbaar dat we producten hebben ontwikkeld die het leven makkelijker maken en die ouders helpen te genieten van alle mooie momenten van het leven met jonge kinderen.

BabyBjörn family