Start page video (1)

Zachte baby's & harde feiten


Waarom zou je kiezen voor een wipstoeltje van BabyBjörn?

We timmeren al meer dan zestig jaar aan de weg, scherpen onze technieken aan en verbeteren onze ontwerpen voortdurend. Onszelf op de borst kloppen doen we niet graag. Wél zetten we alles in het werk om onze wipstoeltjes veilig en gebruiksvriendelijk te maken en af te stemmen op de wensen van eigentijdse ouders zoals jij. We steken al onze ervaring, toewijding en voortdurende innovatie in het leveren van het allerbeste aan jou en je baby. Want dat verdienen jullie.

Veiligheid boven alles

We kijken verder dan normen en voorschriften

bouncer-function-& -testing-landingpage-video1-babybjorn

Veiligheid staat bij ons voorop en we testen onze wipstoeltjes dan ook grondig om te controleren of ze voldoen aan de geldende wetgeving en normen. Van stevig schommelen, vastmaken en kantelen, tot de stof en de veiligheid – we onderwerpen onze wipstoeltjes aan een lange reeks tests. Een wiskundeleraar zou er nog hoofdpijn van krijgen...

Ervaring

60+ jaar van voortdurend verbeteren

Soft Babies & Hard Facts BabyBjörnSoft Babies & Hard Facts BabyBjörn

We hebben een missie, al ruim 60 jaar: het perfecte wipstoeltje creëren. In die missie staan we niet alleen. De inbreng van ouders en medische experts is daarbij van onschatbare waarde. Aan de hand van hun praktijkervaring en waardevolle feedback konden we onze ontwerpen verfijnen en perfectioneren. Het resultaat? Wipstoeltjes die niet alleen veilig en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook perfect afgestemd op de behoeften van nieuwsgierige avonturiers zoals die van jou.

Ontwikkeling

Te gebruiken vanaf de geboorte tot in de peuter

bouncer-function-& -testing-landingpage-video-7-ww-babybjorn

Ervaar het gemak van onze wipstoeltjes die je al vanaf de geboorte kunt gebruiken (geen baby-inzetstuk nodig!) totdat je kleintje zelf probeert te gaan zitten. Als je kind zelfstandig kan lopen en zitten, kun je de stoffen zitting omdraaien en de stoel als een comfortabele kinderstoel gebruiken. Je kunt hem als stoel gebruiken tot je kind 13 kg weegt. Terwijl je kind groeit, staat ons ontwerp garant voor een probleemloze ervaring. Het is het perfecte zitmaatje tot en met de peutertijd.

Maatje voor onderweg

Licht, stil en opvouwbaar

Soft Babies & Hard Facts BabyBjörnSoft Babies & Hard Facts BabyBjörn

Geniet van het ultieme gemak van onze lichte, stille en opvouwbare wipstoeltjes. Je hebt geen batterijen of stekkers nodig. Je kunt hem dus zonder moeite door je hele huis heen en weer verplaatsen. Dankzij het lichte ontwerp en handige, platte vouwsysteem neem je hem probleemloos mee op elk avontuur. Of je nu familie bezoekt, op reis gaat of 'm gewoon van de ene kamer naar de andere brengt, met onze draagbare oplossing kun je alle kanten op. Tijd om op te ruimen? Dankzij het opvouwbare ontwerp berg je hem zó op.

Ontworpen met deskundigen

Voor het comfort en de veiligheid van je kind

Soft Babies & Hard Facts BabyBjörnSoft Babies & Hard Facts BabyBjörn

We werken nauw samen met medische specialisten. Samen maken we wipstoeltjes die je baby van top tot teen in de watten leggen. Zelfs het kleinste detail krijgt alle aandacht, zodat je kind ergonomisch – en letterlijk! – altijd goed zit. Je kunt dus met een gerust hart zeggen dat het hoofd, de nek en de rug van je kleintje in goede handen zijn (of moeten we zeggen: in goede wipstoeltjes?).

Een miljoen tellen

Onze wipstoeltjes swingen!

bouncer-function-& -testing-landingpage-2-video-babybjorn

Wist je dat een wipstoeltje in een duurzaamheidstest maar liefst 10.000 cycli moet doorstaan? Wij nemen geen genoegen met enkel het voldoen aan normen en regelgeving. Daarom blijven we onze wipstoeltjes testen, totdat ze maar liefst één miljoen cycli hebben doorlopen. Ja, je leest het goed – één miljoen cycli! Dankzij dit niveau van duurzaamheid zijn onze wipstoeltjes bestand tegen langdurig gebruik: je kunt er meerdere kinderen van laten genieten.

Natuurlijke schommelbeweging

Ontdekken, leren en groeien

Soft Babies & Hard Facts BabyBjörnSoft Babies & Hard Facts BabyBjörn

Onze wipstoeltjes zijn eigenlijk kleine superhelden voor de ontwikkeling van je kind. Zo zijn bijvoorbeeld de stalen onderdelen met zorg gekozen voor het perfecte schommeleffect dat de motoriek van je baby stimuleert. Onze wipstoeltjes scheppen een gezellige en veilige omgeving, geven je kind de vrijheid om zelfstandig te spelen, versterken de spieren en verbeteren de coördinatie. Onze wipstoeltjes hebben een speelgoedboog en prikkelen de zintuiglijke waarneming, stimuleren de cognitieve ontwikkeling en helpen bij de oog-handcoördinatie. Verbaas je over de geweldige ontdekkingen en enorme groei van je kleintje met elk avontuur bij het spelen!

Drie hoogte-instellingen

Gemakkelijk aan te passen standen

bouncer-function-& -testing-landingpage-video-3-babybjorn

Je kunt moeiteloos schakelen tussen drie hoogtestanden, die perfect zijn afgestemd op elke ontwikkelingsfase van je kind. Ons zorgvuldig ontworpen systeem garandeert minimale risico's op ongewenste veranderingen in de positie en geeft je kleintje alle comfort.

Afneembare stoffen zittingen

Zacht, stijlvol en babyvriendelijk

Soft Babies & Hard Facts BabyBjörnSoft Babies & Hard Facts BabyBjörn

Kies uit een serie zachte, luchtige stoffen en leuke kleuren, die aansluiten bij jouw stijl. De stoffen zittingen zijn zacht voor de gevoelige huid van je baby. Ook zijn ze afneembaar en machinewasbaar. Kom dus maar op met die lekkende luiers, het gesputter en alle vrolijke smeerboel.

Make Everyday Life Easier

Simpel maar geniaal van ontwerp

Soft Babies & Hard Facts BabyBjörnSoft Babies & Hard Facts BabyBjörn

Bij onze wipstoeltjes draait alles om eenvoud. Er zijn slechts 18 onderdelen: het ontwerp is geniaal in z'n eenvoud. Elk onderdeel is nauwgezet geselecteerd op topkwaliteit. Met minder onderdelen is er ook minder slijtage. Bovendien blijft het product licht. Het is dan ook geen wonder dat onze wipstoeltjes al 60 jaar razend populair zijn!