Harmony is nu in het donkergroen verkrijgbaar


Ons donkergroen is een prachtig neutrale groene kleur die harmonie, welzijn en een blijvende band met de natuur symboliseert.

Donkergroen is een stijlvolle en veelzijdige kleur die je eenvoudig kunt combineren met verschillende outfits en stijlen. Dankzij de meshstof is hij altijd supercomfortabel, van avonturen in de buitenlucht en boodschappen doen tot het dagelijks leven thuis.

NIEUWE KLEUR

Draagzak Harmony

Baby Carrier Harmony in Dark Green 3D Mesh - Harmony is here!
Baby Carrier Harmony Dark Green with soft 3D Jersey head support and airy and soft 3D Mesh fabric

Draagzak Harmony

€ 244,90

3D-mesh, Donkergroen


  • +1

Draagzak Harmony zorgt ervoor dat je op een ergonomische en veilige manier je baby heel dichtbij hebt. Maximaal comfort voor je kleintje en optimaal gemak voor jou. Harmony is gemaakt van luchtige mesh en nu verkrijgbaar in ons nieuwe stijlvolle donkergroen.

Waarom donkergroen: het verhaal achter deze nieuwe kleur

We presenteren onze geliefde Draagzak Harmony met groot genoegen in deze prachtige, neutrale kleur donkergroen. Groen is een kleur die we vaker zien in tijden waarin ons welzijn meer centraal staat. Het is een subtiele herinnering om ruimte te creëren voor welzijn en balans in onze dagelijkse routines en om onze band met de natuur te versterken. Ons donkergroen is verkrijgbaar in onze geliefde en supercomfortabele meshstof.

 

"Donkergroen is stijlvol en veelzijdig. De kleur herinnert ons eraan om samen met onze baby's de natuur in te gaan, of het nu gaat om een wandeling in het bos of een picknick in het park. Ruimte scheppen voor dagelijks welbevinden is enorm belangrijk. Een comfortabele draagzak maakt het nog gemakkelijker en gezelliger!"