baby with small bibbaby with small bib

Mijlpalen vieren


De eerste glimlach, het eerste woordje en de eerste stappen. Zorgen dat je baby zelfverzekerd genoeg is om in zijn of haar eigen kamer te slapen. De signalen herkennen en beseffen wanneer ze klaar zijn om afscheid van de luier te nemen. Ze aanmoedigen om zelf te leren eten. 

 

Als ouders gaat het er vooral om de mijlpalen van je kleintje te vieren – zowel grote als kleine – en om die te mogen meemaken, is de mooiste beloning. We zetten onze beste tips, foefjes en producten op een rij om het traject naar de volgende mijlpaal van je baby gemakkelijker en leuker te maken!  

Jouw baby & potjestraining

toddler on potty trainingtoddler on potty training

Van een baby die een luier draagt tot een peuter die leert om naar de wc te gaan – zodra je kind het potje begint te gebruiken, betekent dit een grote verandering. Om de overstap eenvoudiger te maken, vind je hier onze functionele (en stijlvolle!) producten, maar ook onze potjestrainingsgids, vol tips en foefjes. 

Jouw baby & eten

toddlers eating with BabyBjörn dinner settoddlers eating with BabyBjörn dinner set

Van flesvoeding of borstvoeding geleidelijk overstappen op vaste voeding is een grote stap: hier hebben we onze beste tips (en een favoriet groenterecept) verzameld voor als het tijd is voor je kleintje om zelf te leren eten.