Winter Cover for baby carriers from BabyBjörnWinter Cover for baby carriers from BabyBjörn

Geschikt voor elk weertype


Capes voor draagzakken

Van sneeuwvlokken en regendruppels tot gure wind – met onze hoogwaardige capes voor draagzakken kun je samen genieten van de schoonheid van elk jaargetijde zonder verlies van comfort voor je kleintje.

Voortreffelijke warmte

Winter Warmer

Winter Cover for Baby Carrier from BabyBjörnWinter Cover for Baby Carrier from BabyBjörn

Zeg maar dag tegen zware dekens en dikke jassen en hallo tegen onze lekker comfortabele wintercape. Hij is licht en dun, dus je tilt niet zwaar, maar houdt je baby toch lekker warm en knus. De cape is voorzien van een hoogwaardige warmte-isolerende voering en wind- en waterafstotende eigenschappen. Dat maakt 'm ideaal om je baby 's winters bij je te dragen.

Waterbestendig

Cape voor alle jaargetijden

Cover for Baby Carrier - BabyBjörnCover for Baby Carrier - BabyBjörn

Blijf het hele jaar door behaaglijk en droog als je je baby draagt op koude en regenachtige dagen met onze Cape voor de Draagzak. De zachte, knusse fleecevoering en het windstopper buitenmateriaal vormen samen een comfortabele, wind- en waterbestendige barrière voor je baby.

Wat is voor jou de beste keuze

Onze vergelijkingstabel toont de verschillen tussen onze twee hoogwaardige opties: de ene speciaal ontworpen voor de winter en de andere het hele jaar door voor koude en regenachtige dagen. Bepaal welke het beste past bij de behoeften van je kleintje en bij je levensstijl.

Winter Cover for Baby Carrier from BabyBjörn

BabyBjörn Wintercape voor Draagzak

BabyBjörn Wintercape voor Draagzak

BabyBjörn Cape voor de Draagzak

BabyBjörn Cape voor de Draagzak

Materiaal buitenkant

Gerecycled polyester

Zuiver polyester

Vulling
Doorgestikt
Winddicht
Behandeling tegen water

Waterafstotend

Water resistant

Opbergzak
Omkeerbare capuchon
Buitenzak

Hoe kleed je je baby bij koud weer?

Winter Cover for Baby Carrier from BabyBjörnWinter Cover for Baby Carrier from BabyBjörn

Handige tips van veiligheidsexpert Herdís Storgaard

Je baby aankleden voor koud weer kan lastig zijn, dus hebben we wat tips om je te helpen. Vergeet niet dat je je tijdens het wandelen warm kunt voelen, maar dat je baby stil zit en de kou veel sterker kan voelen dan jij.

 

1.     Kies dus voor laagjes!

Het geheim om je baby warm te houden, is kleding in laagjes. Zo houd je de hitte vast en kun je hun outfit naar wens aanpassen. Baby's verliezen veel warmte via hun hoofd, dus een warme muts is bij koud weer heel belangrijk. Zorg ervoor dat de muts goed aansluit en de neus en mond niet bedekt.

 

2.     Houd extra kleding binnen handbereik

Baby's kunnen rommel maken, dus het is een goed idee om reservekleding bij de hand te houden. Een lekkende luier of gemorst eten kunnen ervoor zorgen dat een warme outfit snel doorweekt raakt.

 

3.     Signalen herkennen dat je baby het koud heeft

Controleer of de bovenarmen, dijen of oren koud aanvoelen. Koude handjes en voetjes kunnen ook een teken zijn dat het te koud is voor je kleintje, maar baby's kunnen tijdens de eerste maanden koude handjes en voetjes hebben zonder dat ze het koud hebben. Als je baby onrustig is en je niet zeker weet waarom, en als zijn of haar huid wit wordt of er vlekkerig uitziet, heeft hij of zij het misschien te koud.

 

4.     Signalen herkennen dat je baby het te warm heeft

Als je baby warm aanvoelt, een rode kleur heeft, zweet, vochtig haar of een snelle hartslag heeft, kan het tijd zijn om een paar lagen te verwijderen. Je wilt immers dat ze zich comfortabel voelen, en niet te warm.