Traveling with kids BabyBjörnTraveling with kids BabyBjörn

DE LEE-FAMILIE x BABYBJÖRN

Reizen met een baby


Reizen kan heel omslachtig zijn, zeker als je met kinderen op pad gaat. We hebben checklists, de planning, inpakken en voorbereiden, en tegen de tijd dat je op je bestemming aankomt, kun je nog maar aan één ding denken: een dutje doen. 

 

Wij zijn de familie Lee (je kent ons misschien van @artsfoodfamily), met mama Dayna, papa Brian en baby Ezra. Volg ons terwijl we vluchten voor de zomerse hitte in de Big Apple en profiteer van onze beste tips voor reizen met een baby. Ben je er klaar voor? Let’s go!

9:16 AM

Vertrektijd

mother and father whit baby in baby carrier & travel cribmother and father whit baby in baby carrier & travel crib

Het is tijd voor vakantie! We vertrekken vanochtend met al onze bagage en babyspulletjes, helemaal klaar voor de reis. We vertrekken nooit zonder onze draagzak, reisbedje of wipstoeltje, want die zijn onmisbaar voor ons als we onderweg zijn. Het ledikantje is gemakkelijk te dragen en wordt geleverd met een transporttas, ideaal voor uitstapjes. Onze tip is om meteen een tas bij het wipstoeltje te kopen – geloof ons, dat is een enorme uitkomst op reis!

Shop de favorieten van de Lees

9:20 AM

De taxi nemen

Traveling with kids BabyBjörnTraveling with kids BabyBjörn

Net als iedereen in New York probeerden we een taxi te krijgen. Ezra lag heerlijk te dommelen in z'n draagzak terwijl wij alles inlaadden. Eenmaal in de taxi beseften we dat we er een kleine omweg nodig was om Grand Central te kunnen bereiken.

9:41AM

Allerlaatste inkopen

Traveling with kids BabyBjörnTraveling with kids BabyBjörn

Hoe goed je planning ook is, je lijkt altijd wel iets te vergeten, nietwaar? We moesten nog snel wat boodschappen doen voordat we naar Grand Central konden, maar gelukkig kwamen we nog precies op tijd.

10:23 AM

Het juiste perron vinden

Traveling with kids BabyBjörnTraveling with kids BabyBjörn

Grand Central is een enorm station waar het vaak erg druk is. Onze draagzak was hier redder in de nood. Zonder draagzak was het moeilijk geweest om onze bagage in het oog te houden en de tickets te controleren in al die drukte om ons heen. Ezra had het de hele tijd prima naar z'n zin in de draagzak, tot groot genoegen van mama en papa. 

10:52 AM

Instappen

Traveling with kids BabyBjörnTraveling with kids BabyBjörn

Ja, we hebben de trein gehaald! We vonden als snel onze zitplaatsen en deden onze spullen in het bagagerek. Daarna gingen we met een zucht van verlichting zitten. Reizen met een baby kan behoorlijk wat stress inhouden en we waren blij dat alles zo soepel verliep.

11:30 AM

Vertrek uit New York

Traveling with kids BabyBjörnTraveling with kids BabyBjörn

Voor zover onze avonturen op deze reis. We hopen dat je het leuk vond om ons te volgen door het prachtige en iconische gewoel in New York. Blijf ons gerust volgen op @artsfoodfamily op Instagram als je samen met ons meer avonturen wilt beleven!