50 years of Baby Carrying50 years of Baby Carrying

VIERING

50 jaar dragen van baby's


We vieren de 50ste verjaardag van onze draagzakken en het is een gelukkig toeval dat deze viering precies aansluit op International Babywearing Month! In 1973 lanceerden we onze allereerste draagzak, onder de naam Close to Heart. En sindsdien ontwikkelen we al 50 jaar veilige en comfortabele draagzakken die nabijheid stimuleren en ouders helpen in hun dagelijks leven.

Maak kennis met de iconen van BabyBjörn

50 years of closeness50 years of closeness

Ter ere van de 50ste verjaardag van onze draagzakken en om de International Babywearing Month intensief te beleven, zetten we onze iconische collectie draagzakken in het zonnetje. Ontdek de essentials voor het ouderschap waarmee je je baby ergonomischer, stijlvoller en comfortabeler kunt dragen.

Draagzak Harmony

50 years of Baby Carrying - Baby Carrier Harmony50 years of Baby Carrying - Baby Carrier Harmony

Een luxe draagzak van een superzachte mesh biedt onvoorstelbaar comfort voor jou en je kindje tot het derde levensjaar.

Draagzak Mini

50 years of Baby Carrying - Baby Carrier Mini50 years of Baby Carrying - Baby Carrier Mini

Speciaal gemaakt voor de liefste baby's, met een zacht, flexibel en knus design dat je eenvoudig kunt verstellen. 

Draagzak Move

Baby Carrier Free - 50 years of closenessBaby Carrier Free - 50 years of closeness

Een prettige, flexibele en stoere draagzak van mesh die eenvoudig te gebruiken is, gemaakt voor een actieve levensstijl.

Draagzak One

Een stevige en veelzijdige draagzak van een zachte katoenmix. Met vier verschillende draagposities, waardoor deze draagzak ideaal is om te gebruiken naarmate je kind groeit.

Shop de campagne

Lees meer over het dragen van je baby

Lees meer over het dragen van je babyLees meer over het dragen van je baby

De geschiedenis heeft aangetoond dat mensen altijd al baby's hebben gedragen in een soort houder. De wereld is misschien geëvolueerd, maar baby's hebben nog steeds behoefte aan nabijheid. Toen we in 1973 onze eerste draagzak lanceerden, was het concept om baby's te dragen in de Westerse samenleving echter in vergetelheid geraakt. Pas in de jaren 90 begon de vraag daarna met de lancering van onze draagzak Original weer toe te nemen. Tegenwoordig zijn er veel ouders die hun baby dragen en delen we een gemeenschappelijk doel: om een sterke band en aanhankelijkheid te bevorderen door het dragen.