Baby sleeping in a baby carrier miniBaby sleeping in a baby carrier mini

In samenwerking met medische deskundigen

BabyBjörn is al tientallen jaren pionier in de ontwikkeling van veilige, ergonomische en comfortabele draagzakken. Onze allereerste draagzak, Close To Heart, werd 50 jaar geleden gelanceerd. Sindsdien zijn er meer dan 45 miljoen baby's in een draagzak van BabyBjörn gedragen. Het maakt ons ongelooflijk trots als we nadenken hoeveel baby's gerustgesteld, gekalmeerd, gedragen en meegenomen zijn om de wereld te ontdekken in een van onze draagzakken.   

Het ontwikkelen van een draagzak is een proces dat meerdere jaren in beslag neemt. Voordat een draagzak op de markt komt, heeft hij in onze interne en externe laboratoria veel tests ondergaan om er zeker van te zijn dat hij voldoet aan een lange lijst veiligheidsnormen.  

Samenwerking met medische deskundigen is een belangrijk onderdeel van ons werk. Wij vertrouwen op medische expertise in elke fase, van idee tot eindproduct, om ervoor te zorgen dat onze draagzakken een veilige keuze zijn van de hoogste kwaliteit.   

Als je meer wilt lezen over ergonomische draagzakken en vrije luchtwegen, dan kun je dat hier doen. Als je meer wilt lezen over ergonomische draagzakken en beenpositie, dan kun je dat hier doen.