mother with baby in baby carrier onemother with baby in baby carrier one

Wat ergonomie voor ons betekent

Bij ergonomie gaat het erom ontwerpen van producten die door mensen worden gebruikt zo veilig en comfortabel mogelijk te maken om gezondheidsproblemen te voorkomen. Voor ons betekent dit dat we een allesomvattende benadering kiezen van het hele lichaam van de opgroeiende baby wanneer we onze draagzakken ontwikkelen. De veiligheid en zorg van zeer jonge kinderen staan centraal in ons bedrijf. Daarom vormt ergonomie een integraal onderdeel van het productontwikkelingsproces van onze draagzakken.   

Het concept van ergonomische draagzakken wordt vaak gebruikt als we het hebben over draagzakken die de beentjes van de baby in de M-positie houden, d.w.z. met de knieën iets hoger dan de heupen. De M-positie is echter slechts één van diverse manieren om te dragen. Er bestaan verschillende andere draagposities die net zo goed zijn, en draagzakken in andere uitvoeringen kunnen ook ergonomisch zijn.   

Maar voor BabyBjörn is ergonomie meer dan alleen de beenpositie van de baby. Wij vinden het vanzelfsprekend om rekening te houden met het hele lichaam en de ontwikkeling van je baby als het gaat om ergonomie en ergonomische draagzakken.   

Als je meer wilt lezen over de ontwikkeling van onze draagzakken in samenwerking met artsen en medische deskundigen, dan kun je dat hier