Close is the best placeClose is the best place

Dichtbij is de beste plek


Pasgeboren baby's hebben veel geborgenheid nodig. Daarom hebben we producten ontwikkeld om jou en je baby te helpen een hechte band te behouden tijdens die speciale eerste weken en maanden samen.  Onze draagzakken zijn gemaakt van de zachtste materialen en ondersteunen je baby. Als het tijd is om te slapen, zorgen we ervoor dat je zonnestraaltje zich geborgen en comfortabel voelt in ons knusse ledikantje.

Draagzakken voor pasgeboren baby's

Close is the best placeClose is the best place

Onze draagzakken zijn supercomfortabel, veilig en eenvoudig te gebruiken en aan te passen. Ze zijn machinewasbaar en gemaakt van materialen die zacht aanvoelen op de huid van je baby. Lees meer in onze Draagzakkengids.

Een geborgen en eenvoudige start

Close is the best place, a cozy and easy start with the BabyBjörn CradleClose is the best place, a cozy and easy start with the BabyBjörn Cradle

We hebben een reeks producten ontwikkeld die jullie eerste weken en maanden gemakkelijker en gezelliger maken. Veilige, comfortabele en hoogwaardige producten gemaakt met liefde en zorg voor dagen en nachten met je pasgeboren baby.

Waarom geborgenheid belangrijk is

Close is the best placeClose is the best place

Geborgenheid heeft een positieve invloed op de relatie tussen ouder en kind en helpt beiden te ontspannen. Het stimuleert ook de lichaamssystemen die belangrijk zijn voor de opname van voedingsstoffen en de groei.

Op zoek naar meer producten voor pasgeboren baby's? Wij zorgen ervoor (en voor je baby)! Ontdek onze populaire wipstoeltjes, ledikantjes en andere producten die de eerste maanden knusser en gemakkelijker maken.