What does a newborn need?What does a newborn need?

Newborn essentials


Wat heeft een pasgeborene nodig?

Is je uitgerekende datum nog ver weg of is het wachten bijna voorbij? Hoe dan ook, je hebt je waarschijnlijk afgevraagd hoe de eerste dagen met je baby eruit zullen zien en welke producten je pasgeboren baby nodig heeft. Misschien heb je al een lijstje gemaakt en je ziekenhuistas ingepakt; zo niet, dan is dat ook in orde. 

Om je de best mogelijke start te geven, hebben we een aantal van onze populairste essentials op een rijtje gezet. Ze vereenvoudigen je nieuwe leven als ouder vanaf dag één met veilige, hoogwaardige producten van zachte en comfortabele materialen, ontwikkeld met liefde en aandacht. Hieronder vind je de producten die perfect bij jou en je baby passen.

Wipstoeltje Bliss

Newborn EssentialsNewborn Essentials

Een moment vinden voor alledaagse dingen – zoals je tanden poetsen of genieten van een snack – kan verrassend lastig zijn met een kleine baby.

Hier komt ons wipstoeltje goed van pas: je baby kan comfortabel zitten terwijl jij je handen even vrij hebt. Wipstoeltje Bliss is licht, eenvoudig in elkaar te zetten en ideaal om mee te nemen. Bovendien kun je de stof vervangen.

Draagzak Mini

Baby Carrier Mini in Light beige 3D JerseyBaby Carrier Mini in Light beige 3D Jersey

De eerste dagen met een pasgeboren baby zijn heerlijk – en zetten je leven op z'n kop. Veel baby's vinden het prettig om dichtbij hun ouders te zijn en om aan hun behoeften te voldoen, is Draagzak Mini er om te helpen. Hij is klein, zacht en eenvoudig zelf om en af te doen. Perfect als je je baby dichtbij je wilt houden en tegelijkertijd je handen vrij wilt hebben.

Wipstoeltje met Speelgoed

Bouncer Bundle with toy - a fun toy bar makes the bouncer more enjoyableBouncer Bundle with toy - a fun toy bar makes the bouncer more enjoyable

Een leuk speeltje maakt het wipstoeltje nog leuker voor je baby! Spelen wekt de nieuwsgierigheid van je baby en stimuleert de ontwikkeling al vanaf jonge leeftijd. Vind je favoriet tussen ons kleurrijke speelgoed en kijk welk speeltje een lach op het gezicht van je baby tovert.

Extra stoffen zitting

Newborn essentials BabyBjörnNewborn essentials BabyBjörn

Soms kan het geen kwaad om een extra zitting te hebben – update de look van je wipstoeltje of bewaar er één op reserve, handig wanneer de andere in de was zit. Kies uit ons ruime assortiment kleuren en stoffen voor langdurig gebruik.

Reisbedje Light

Travel Crib LightTravel Crib Light

Zorg voor een goede nachtrust met een ledikantje in een veilig ontwerp. Ons reisbedje heeft zijkanten van luchtige mesh en is geschikt voor 0-2 jaar. Je kunt het eenvoudig opzetten, want het is licht en gemakkelijk mee te nemen op reis.

Transporttas voor wipstoeltje

Transport bag for bouncersTransport bag for bouncers

Waarschijnlijk wil je de eerste dagen gewoon lekker thuis thuis blijven. Maar zodra je klaar bent om op stap te gaan, is je wipstoeltje een perfecte metgezel. Onze handige transporttas maakt het nog gemakkelijker. Hij beschermt het wipstoeltje en houdt het ook schoon.