Baby Shower gifts - Bouncer Bliss in Sand grey quilt - BabyBjörnBaby Shower gifts - Bouncer Bliss in Sand grey quilt - BabyBjörn

Cadeau-ideeën voor een babyshower


Omdat je op deze pagina bent terechtgekomen, nemen we aan dat iemand in jouw directe omgeving een baby verwacht. En jij bent op zoek naar het perfecte cadeau, nietwaar? Daar helpen we je graag bij. We hebben onze beste cadeau-ideeën voor een babyshower bij elkaar verzameld om je een beetje wegwijs te maken. Lees verder voor onze beste cadeau-ideeën!Cadeau-ideeën voor babyshowers – 9 prachtcadeaus

Er bestaan hier tal van geschenkideeën voor babyshowers. Soms kan het heel moeilijk zijn om te kiezen wat je voor het nieuwe gezinslid wilt kopen. We hebben een paar cadeaus voor baby's opgesomd die echt onmisbaar zijn.

1. Slabbetjes

Baby Shower gift inpsiration - Baby Bibs in 2 sizes from BabyBjörnBaby Shower gift inpsiration - Baby Bibs in 2 sizes from BabyBjörn

Baby's hebben niet meteen een slab nodig, maar het is altijd handig als je ze al in huis hebt wanneer het zover is dat je baby vast voedsel probeert. Slabbetjes zijn er in allerlei kleuren en helpen op zijn minst een beetje om de knoeiboel onder controle te houden.

2. Serviesset

Gifts for Baby Shower, Baby Dinnerwear - BabyBjörnGifts for Baby Shower, Baby Dinnerwear - BabyBjörn

Hiervoor geldt hetzelfde als voor de slabbetjes. Een serviesset is een geweldig cadeau want die heb je nodig als de tijd aanbreekt om zelf te gaan eten. En het is ook nog een heel schattig cadeau!

3. Kleding

Natuurlijk hoeft niemand erover na te denken dat kleding een must is. Het kan handig zijn om kleding te geven die een paar maten groter is, omdat baby's snel groeien.

4. Wipstoeltje

Baby Shower gift inpsiration - Bouncer Bliss from BabyBjörnBaby Shower gift inpsiration - Bouncer Bliss from BabyBjörn

Met een pasgeboren baby kan het lastig zijn om je dagelijkse taken te verrichten. Dat maakt van een wipstoeltje dan ook een perfect geschenk voor ouders die af en toe hun handen vrij willen hebben. Het mooie aan de wipstoeltjes van BabyBjörn is dat ze op natuurlijke wijze schommelen door de bewegingen van de baby en de ontwikkeling en motoriek stimuleren.

5. Speeltje voor wipstoeltje

Toy for Bouncer Goodly eyes, inspiration for gifts for the perfect Baby Shower  - BabyBjörnToy for Bouncer Goodly eyes, inspiration for gifts for the perfect Baby Shower  - BabyBjörn

Een speeltje voor het wipstoeltje is een schattig cadeau als iemand anders je heeft verklapt dat ze al een wipstoeltje krijgen (of als je allebei cadeau wilt doen!). Het leuke aan speeltjes voor een wipstoeltje is dat ze de ontwikkeling van de baby stimuleren en enorm leuk zijn om mee te spelen. Je vindt onze collectie speeltjes voor wipstoeltjes hier.

6. Draagzak

Baby Shower gift inpsiration - Baby Carrier Mini from BabyBjörnBaby Shower gift inpsiration - Baby Carrier Mini from BabyBjörn

Een draagzak is een geweldig hulpmiddel voor ouders om te beantwoorden aan de behoefte van hun baby aan nabijheid. Tegelijkertijd houden ze hun handen vrij voor andere dingen. Echt een enorme uitkomst die een groot verschil maakt.

7. Luiertaart

Een absolute klassieker voor babyshowers! Als er iets is dat baby's altijd nodig hebben, dan zijn dat luiers. Door met opgerolde luiers een taart te vormen, creëer je een handig én leuk geschenk. Benieuwd hoe je er een maakt? Bekijk ons artikel over het maken van een luiertaart.

8. Speelset


Een speelset is een geweldige manier om je kleintje in het oog te houden en toch te laten spelen en aan zijn motoriek te laten werken. We kunnen bijna garanderen dat zowel ouders als de baby dit leuke cadeau zullen waarderen.9. Babythermometer

Soms hebben baby's koorts, dus een babythermometer is een must. De nieuwe digitale thermometers zijn supereenvoudig, veilig in gebruik en altijd handig om in de buurt te hebben.

Onze beste cadeau-ideeën voor een babyshower

Cadeau-ideeën voor mama's en papa's

Gift inspiration for the perfect Baby Shower  - BabyBjörnGift inspiration for the perfect Baby Shower  - BabyBjörn

Vergeet niet om de aanstaande ouders wat extra aandacht te geven! Een cadeau speciaal voor de aanstaande ouders is zowel lief als attent en zal waarschijnlijk erg op prijs gesteld worden door koppels die zich voorbereiden op het ouderschap. Bekijk hieronder onze beste cadeau-ideeen voor mama's en papa's.


Een mand met een idee erachter voor de ouders

 Stel een leuke mand samen met dingen waarvan je weet dat de aanstaande ouders er dol op zullen zijn. Misschien hun favoriete snacks, theesmaken of koekjes in combinatie met iets leuks zoals kaartjes voor de bioscoop.


Cadeaubon voor een maaltijdservice

Als je een baby krijgt, verandert je leven radicaal. Veel ouders gaan in het begin helemaal op in het prille babygeluk en het kan lastig zijn om tijd te vinden om te koken. Een cadeaubon voor een maaltijdservice of maaltijdbezorging is een geweldig cadeau waar de meeste ouders absoluut dol op zijn.

Een zelfgemaakte maaltijd

Hetzelfde geldt hier als bij de vorige tip, want koken kan al snel een paar sporten lager op de prioriteitenlijst staan. Kook zelf en breng lekkere gerechten zoals lasagne of een stoofschotel mee die gemakkelijk in de vriezer te bewaren zijn en gewoon in de magnetron kunnen als de honger toeslaat. Wij weten zeker dat de ouders je dankbaar zullen zijn!


Een gezellig uitje

Het is altijd leuk om aanstaande ouders iets te geven dat speciaal voor hen is. Een leuk cadeau-idee is misschien een dagje in de spa of een nachtje in een hotel waar ze samen tijd kunnen doorbrengen voordat hun kleintje arriveert.


Hulp en kleine gunsten

Babyspullen zijn geweldig, maar het meest waardevolle cadeau dat je iemand kunt geven, is je tijd. Praktische hulp en gunsten van vrienden en familie zijn geschenken die zeer gewaardeerd zullen worden, zowel door nieuwe ouders als door paren die weer ouders worden.

Misschien vind je dit ook leuk

Food, drinks and games for the perfect Baby Shower  - BabyBjörnFood, drinks and games for the perfect Baby Shower  - BabyBjörn

Babyshower inspiratie en checklist

Baby Shower gift inpsiration - Baby Carrier Mini from BabyBjörnBaby Shower gift inpsiration - Baby Carrier Mini from BabyBjörn

De newborn essentials

How to make a diaper cake, Baby Shower inpsiration - BabyBjörnHow to make a diaper cake, Baby Shower inpsiration - BabyBjörn

Zo maak je een luiertaart